Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Τα είδαμε όλα – Το ιστορικό σταυροπόδι της με τα 118.000 likes

Ελένη Μενεγάκη: Τα είδαμε όλα – Το ιστορικό σταυροπόδι της με τα 118.000 likes
Τα είδαμε όλα - Το ιστορικό σταυροπόδι της Ελένης Μενεγάκη με τα 118.000 likes

Η Ελένη Μενεγάκη, η βασίλισσα της πρωινής, μεσημεριανής, κι αν ήθελε και της βραδινής τηλεοπτικής ζώνης, ξέρει να υπερασπίζεται τον τίτλο της

Δεν είναι λίγες οι φορές που «αναστατώνει» με τις «αθώα» προκλητικά εμφανίσεις της ή το ναζιάρικο ύφος της. Ξέρει όμως καλά το παιχνίδι με τον φακό, τηλεοπτικό ή φωτογραφικό, αλλά και αυτό των social media, όπου οι αναρτήσεις της προκαλούν πανικό.

Όπως για παράδειγμα όταν αποφάσισε να «ανεβάσει» μια φωτογραφία της στο Instagram προκαλώντας πολλά Ρίχτερ.

Η πανέμορφη Ελένη Μενεγάκη, καθισμένη σε μία λευκή καρέκλα, φορώντας έναν κατακόκκινο της φωτιάς, μίνι φόρεμα και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες, ποζάρει σταυροπόδι, ερεθίζοντας τη φαντασία για το τι θα ακολουθήσει και τι θα δούμε…

Αυτό που ακολούθησε απέδειξε περίτρανα ότι το σταυροπόδι της θα έμενε στην ιστορία…

Μέσα σε ελάχιστες ώρες η εντυπωσιακή φωτογραφία της ωραίας Ελένης, να κάθεται σταυροπόδι συγκέντρωσε 118.000 likes.

Δείτε το ιστορικό σταυροπόδι της με τα 118.000 likes

Η Ελένη Μενεγάκη, πρόσφατα αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο, πριν από 13 χρόνια, με τον οποίο απέκτησε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της.

«Εγώ παρατηρώ γύρω μου και βλέπω ότι στη σημερινή εποχή, η κάθε μία μας, μετά από έναν χωρισμό, από τη στιγμή που υπάρχει παιδί, παίρνει και μια ευθύνη στο πώς θα χειριστεί τα πράγματα που αφορούν τα παιδιά της και τη ζωή της. Η καθεμία μας παίρνει την ευθύνη της και το χειρίζεται διαφορετικά.

Γυρνάω τον χρόνο πίσω, γιατί δεν θέλω σήμερα να λέω “εγώ εντάξει, είχα χωρίσει, πάνε 13 χρόνια τώρα, για όλους είμαι παντρεμένη ξανά”. Όχι. Θυμάμαι τα δικά μου βήματα, θυμάμαι τις αγωνίες που είχα στο πώς να το χειριστώ, θυμάμαι την ηλικία των παιδιών μου. Και αυτό είναι ένας παράγοντας, γιατί αλλιώς είναι να έχεις να κάνεις με παιδιά ενήλικα, ή στην εφηβεία, ή παιδάκια που μόλις γεννήθηκαν ή παιδιά που είναι 5 ετών. Ο καθένας κρίνει για τη δικιά του περίπτωση και το πρώτο που πρέπει να σκέφτεται δεν είναι την κοινωνία, είναι τα παιδιά του»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments