Lifestyle

Τόλης Βοσκόπουλος: H συγκινητική ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου

Τόλης Βοσκόπουλος: H συγκινητική ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου
Τόλης Βοσκόπουλος: Η Άντζελα Γκερέκου έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στο Instagram για τους έξι μήνες από τον θάνατο του μεγάλου καλλιτέχνη.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν είναι πλέον ανάμεσά μας, καθώς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Στις 19/1 συμπληρώθηκαν έξι μήνες από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής.

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου πήγαν στο Α’ Νεκροταφείο για το μνημόσυνο του σπουδαίου Έλληνα τραγουδιστή. Μάλιστα, η σύζυγός του θέλησε να κάνει και μία ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση

Δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον Τόλη Βοσκόπουλο και την ίδια και έγραψε τον αριθμό «6». Το ποστ συγκέντρωσε χιλιάδες likes από τους διαδικτυακούς φίλους της ενώ πολλοί έσπευσαν να κάνουν και το δικό τους σχόλιο.

Λίγα λόγια για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Υπήρξε μία από τις πιο εξέχουσες μορφές του ελληνικού τραγουδιού, έχοντας ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες λαϊκές επιτυχίες, όπως οι «Δυο καρδιές», «Το φεγγάρι πάνωθέ μου», «Μα εγώ αγαπώ μία», «Και εσύ θα φύγεις», «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι», «Οι άντρες δε μιλούν πολύ», «Άιντε στην υγειά της», «Αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά», «Ανεπανάληπτος», «Πριν χαθεί το όνειρο μας», «Της Χελιδονούς το ρέμα», «Τσιγγάνα για χατίρι σου», «Ψύλλοι στα αφτιά μου», «Μου χρωστάει μια αγάπη η ζωή» και πολλά ακόμη. Πλούσιο είναι και το συνθετικό του έργο, ενώ πρωταγωνίστησε και σε θεατρικές παραστάσεις.

Τόλης Βοσκόπουλος: Πως καθιερώθηκε στο ελληνικό πεντάγραμμο

Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1940 στην Κοκκινιά, στον Πειραιά σε οικογένεια με 12 παιδιά (είχε 11 αδελφές). Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο, σε ηλικία 18 ετών, ενώ το 1963 έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο. Μπήκε στη δισκογραφία με το τραγούδι «Βήμα-βήμα» του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη Λυκούργου Μαρκέα.

Η καθιέρωσή του στο πεντάγραμμο ήρθε με την «Αγωνία» το 1968 (σύνθεση Γιώργου Ζαμπέτα), που σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ξεπέρασε τις 300.000 πωλήσεις, ένα άπιαστο νούμερο για εκείνη την εποχή. Για παραπάνω από 35 χρόνια όλες του οι εμφανίσεις ήταν sold-out με τον Πρίγκιπα να αποθεώνεται από τους φανατικούς θαυμαστές.

Τη δεκαετία του 1980 ο Τόλης Βοσκόπουλος καθιερώθηκε ως Πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού με φανατικούς θαυμαστές που έκαναν κάθε δίσκο του χρυσό και πλατινένιο ενώ παράλληλα έκαναν κράτηση στα κέντρα που εμφανίζεται με το μήνα προκειμένου να εξασφαλίσουν προνομιακή θέση, κοντά στο είδωλο τους. Τόλης Βοσκόπουλος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments