Ελλάδα

Βούλα – Οδός Ερμού: Βίντεο από τη στιγμή των πυροβολισμών έξω από το φούρνο

Βούλα – Οδός Ερμού: Βίντεο από τη στιγμή των πυροβολισμών έξω από το φούρνο
Βούλα - Οδός Ερμού: Σκηνές από ταινία διαδραματίστηκαν με αγνώστους να ανοίγουν πυρ και να τραυματίζουν τρία άτομα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σκηνές από ταινία στη Κολομβία έζησαν οι κάτοικοι στη Βούλα με τους πυροβολισμούς που εκτυλίχθηκαν  έξω από φούρνο, με αποτέλεσμα τρεις άντρες να τραυματιστούν, ο ένας εκ των οποίων βρίσκεται στο χειρουργείο με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Οι άλλοι δύο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Το περιστατικό άρχισε στις 17:30 του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου όταν ένα αυτοκίνητο έφτασε στο φούρνο στην οδό Ερμού από όπου αποβιβάστηκαν δύο άτομα και άρχισαν τους πυροβολισμούς με καραμπίνα. Βούλα - Οδός Ερμού

Παιδιά στο σημείο

Τους τραυματίες έβαλαν οι υπόλοιποι στο τζιπ και έφυγαν εσπευσμένα για το Ασκληπιείο της Βούλας. Αυτή τη στιγμή οι αστυνομικοί εξετάζουν ένα άτομο που έχουν εντοπίσει σε ταξί στη Βούλα. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα αίτια της επίθεσης αλλά και να εντοπιστούν οι δράστες.

Τη στιγμή της επίθεσης στο σημείο βρισκόταν δύο ανήλικα παιδιά, στα οποία φαίνεται πως το άτομο που άνοιξε πυρ είπε χαρακτηριστικά πως δεν θα τα πειράξει.

Έτρεχαν έντρομοι οι κάτοικοι

Στο βίντεο φαίνεται μέσα σε δευτερόλεπτα ξαφνικά οι άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται γύρω από το φούρνο να τρέχουν, όταν ακούν τους πυροβολισμούς στο κατάστημα, ενώ οι υπάλληλοι του φούρνου κρύφτηκαν στο υπόγειο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments