Αθλητισμός

AEK για Κλάτενμπεργκ: Να δούμε πόσο ακόμα θα συνεχίσει να προκαλεί

AEK για Κλάτενμπεργκ: Να δούμε πόσο ακόμα θα συνεχίσει να προκαλεί
AEK για Κλάτενμπεργκ: Ο δικέφαλος έχει αρκετά παράπονα σχετικά με τις αποφάσεις του Άγγλου αρχιδιαιτητή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Πολλά είναι τα παράπονα της ΑΕΚ για τον Κλάτενμπεργκ, ιδιαίτερα για τον αγώνα μεταξύ της ομάδας με τον Ατρόμητο. Με επίσημη θέση της, η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να “συνεχίσει να προκαλεί, να εκτίθεται και στο τέλος να γελειοποιείται”.

«Η ΑΕΚ εξακολουθεί να στηρίζει τον κύριο Κλάτενμπεργκ για να δούμε πόσο ακόμα θα συνεχίσει να προκαλεί, να εκτίθεται και στο τέλος να γελειοποιείται. Συνεχίστε τον έρωτά σας, κύριε Κλάτενμπεργκ!», αναφέρουν οι άνθρωποι της Ένωσης.

Ο Κλάτενμπεργκ σταματά την ανάλυση αμφισβητούμενων φάσεων

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι σταματά η δημοσίευση του εβδομαδιαίου βίντεο ανάλυσης φάσεων αγώνων της Super League 1.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θέλει πάντα να δείχνει διαφάνεια στο έργο της και ως εκ τούτου καλεί τις ΠΑΕ να στέλνουν τα αιτήματα τους στο Τμήμα Διαιτησίας, ώστε εν συνεχεία να αποσαφηνίζονται οι φάσεις από την Επιτροπή.

Το εγχείρημα της εβδομαδιαίας ανάλυσης φάσεων της SL 1 ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2020 και χρησιμοποιήθηκε για την επίδειξη διαφάνειας στη λήψη αποφάσεων των αξιωματούχων του αγώνα, καθώς και για τη βελτίωση της επικοινωνίας των τελευταίων».

Mίλησε για την καταγγελία που είχε γίνει εις βάρος του του 2015: “

Αγόρασα ένα ακριβό και ωραίο αυτοκίνητο γιατί είχα καλή δουλειά, η σύζυγός μου είχε καλή δουλειά και ήταν πραγματικά ντροπή που υπήρξε καταγγελία για χειραγώγηση αγώνων. Στην Αγγλία είμαστε καλοί διαιτητές. Μπορεί να κάνουμε λάθη, όμως για ένα πράγμα δεν μπορείς να μας κατηγορήσεις. Για την ακεραιότητά μας. Αν βγει στη δημοσιότητα εκείνη η ιστορία, θα με είχε καταστρέψει. Ξέρω ποιος είναι, αλλά δεν έχω πει το όνομά του δημόσια. Κάποια στιγμή θα ειπωθεί…

Γενικά δεν ήθελα να είμαι μέλος καμίας κλίκας από αυτές που σχηματίζονταν. Ήθελα απλά να κάνω τη δουλειά μου σωστά και να είμαι ήσυχος. Δεν ήθελα να είμαι κομμάτι της κλειστής ομάδας που είχε δημιουργηθεί κι έτσι προσπαθούσαν να μου κάνουν κακό με κάθε τρόπο και να μιλούν άσχημα για εμένα. Εγώ ήμουν στα χαμηλά της λίστας της PGMOL του Ρίλεϊ γιατί δεν πληρούσα τα κριτήρια που ήθελε”.

Στη συνέχεια τόνισε: “Με εμπιστεύονταν όμως για τα μεγάλα ματς. Υπήρχαν και διαιτητές όπως ο Μάικ Τζόουνς που ήταν στην κορυφή της λίστας, όμως έπαιρνε ματς τύπου Σαουθάμπτον – Γουότφορντ για να μην εκτίθεται πολύ. Δεν τον εμπιστευόσουν για ένα ντέρμπι Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, δεν είχε τις ικανότητες να διαιτητεύσει”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments