Ελλάδα

Αττική Οδός για το χάος: Ζητά συγνώμη από τους οδηγούς για την ταλαιπωρία

Αττική Οδός για το χάος: Ζητά συγνώμη από τους οδηγούς για την ταλαιπωρία
Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωση

Συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειές τους για την ταλαιπωρία που υπέστησαν ζητά η Αττική Οδός με ανακοίνωσή της, τονίζοντας πως τώρα προέχει ο απεγκλωβισμός των οδηγών. Στη συνέχεια, όπως λέει, θα αναφερθούμε αναλυτικά στα αίτια των όσων συνέβησαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό  και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Α.Ο. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20χρόνια λειτουργίας της.

Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια».

Νωρίτερα, ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Στυλιανίδης είχε επιρρίψει πλήρως τις ευθύνες στην Αττική Οδό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα της αναζητήσει με σχετική εισήγησή του προς τον πρωθυπουργό.

Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης  στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν τυχόν  ευθύνες για το αδίκημα  της παρακώλυσης συγκοινωνιών. Την έρευνα θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της ποινικής δίωξης Αντώνης Ελευθεριάνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments