Αττική Οδός για το χάος: Ζητά συγνώμη από τους οδηγούς για την ταλαιπωρία

Συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειές τους για την ταλαιπωρία που υπέστησαν ζητά η Αττική Οδός με ανακοίνωσή της, τονίζοντας πως τώρα προέχει ο απεγκλωβισμός των οδηγών. Στη συνέχεια, όπως λέει, θα αναφερθούμε αναλυτικά στα αίτια των όσων συνέβησαν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Α.Ο. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20χρόνια λειτουργίας της.
Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια».
Νωρίτερα, ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Στυλιανίδης είχε επιρρίψει πλήρως τις ευθύνες στην Αττική Οδό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα της αναζητήσει με σχετική εισήγησή του προς τον πρωθυπουργό.
Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών. Την έρευνα θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της ποινικής δίωξης Αντώνης Ελευθεριάνος.
-
Κακοκαιρία Ελπίδα: Δείτε φωτογραφίες από τη χιονισμένη Αθήνα [pics]
-
Κλειστά Σχολεία: Τηλεκπαίδευση και την Τρίτη – Τι θα γίνει με τα self test
-
Κακοκαιρία Ελπίδα: Στρατός στην Αττική Οδό - Μοιράζει τρόφιμα και κουβέρτες στους οδηγούς
-
Κακοκαιρία Ελπίδα: Γενική αργία αύριο σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
-
Sophie Green: Ζωγραφιές που έχουν ζώα ευαισθητοποιούν για τα ευάλωτα είδη που απειλούνται με εξαφάνιση
-
Κακοκαιρία Ελπίδα: Η διάρκεια του δεύτερου κύματος - Πότε αναμένεται ύφεση και πού παγετός
Το σχόλιο σας