Ζώδια

Ερωτοσκόπιο Δευτέρας: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων [24/01/22]

Ερωτοσκόπιο Δευτέρας: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων [24/01/22]
Ερωτοσκόπιο Δευτέρας: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Φίλοι μου Κριοί, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει γεγονότα που θα ανανεώσουν τα συναισθήματα σας. Με τηλεφώνημα που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις επαφές σας και να οδηγηθείτε σε επανασύνδεση. Θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα αισθήματα σας, καταφθάνει χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση.

Ταύρος 

Φίλοι μου Ταύροι, εσείς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα ανοίξετε έντονες συναισθηματικές συζητήσεις καταφέρνοντας τελικά να δώσετε λύσεις σε αιχμηρά ζητήματα. Δείξτε εμπιστοσύνη στα αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία, μην κρατήσετε πιεστική στάση. Ερωτικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει σε προσωπική συνάντηση θα ανανεώσει τα αισθήματα σας, η ερωτική σας καθημερινότητα αποκτά καινούργιο ρυθμό ζωής.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, διπλωματική θα είναι η στάση σας και αρκετά διεισδυτική η αντίληψη σας, σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις, ισορροπημένο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σας. Σε συνάντηση με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες που θα δώσουν νέα προοπτική στις επαφές σας. Ειλικρινά λόγια θα ακούσετε, θα είναι καθαρά στην δική σας διάθεση αν θα προκύψει εξέλιξη ερωτική, στη δική σας απόφαση θα έγκειται η επανασύνδεση σας.

Καρκίνος 

Φίλοι μου Καρκίνοι, συγκυρίες και τυχαία συμβάντα θα ομορφύνουν τη μέρα σας. Για εσάς που είστε σε σχέση θα υπάρξει ερωτική ισορροπία, έρχονται όμορφες και θερμές ερωτικές στιγμές που θα σας δώσουν άνοιγμα για ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Θα σημειωθεί γεγονός που θα ενισχύσει τα αισθήματα ανάμεσα σας εσάς και το πρόσωπο της καρδιά σας καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν το παρόν σας. Εσείς οι χωρισμένοι συνάντηση θα έχετε με το πρώην ταίρι σας, αυτή τη φορά θα τα βρείτε.

Λέων 

Αγαπητοί μου Λέοντες, η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και εξωστρέφεια, δίκαιες θα είναι οι πράξεις σας. Σήμερα θα φανείτε ιδιαιτέρως εκδηλωτικοί, θα αποκαλύψετε σκέψεις και αισθήματα με ειλικρίνεια χωρίς υπεκφυγές. Σε θέματα επανασύνδεσης θα παραγκωνίσετε την αυστηρή κάθετη λογική, η επιλογή σας να φανείτε κάπως πιο συναισθηματικοί θα ανοίξει ενδεχόμενο επανένωσης. Σε προσωπική συνάντηση η συγκατάβαση και ο ρομαντισμός σας θα ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα, θα υπάρξουν θερμές ερωτικές αποκαλύψεις.

Παρθένος 

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει ήρεμους, ερωτικούς και ιδιαιτέρως συγκαταβατικούς. Θα εμφανιστείτε ανεκτικοί, δοτικοί και πρόθυμοι να συγχωρήσετε με στόχο να κλείσουν εμπόδια, να λυθούν παρεξηγήσεις. Όσοι από εσάς είστε σε φάση χωρισμού, ανατρεπτικό γεγονός θα σας δώσει άνοιγμα επανασύνδεσης. Τυχαία συνάντηση θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο της καρδιάς σας, το αποτέλεσμα θα είναι στο χέρι σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους ανοίγεται προοπτική γνωριμίας με άτομο σοβαρό και αξιόπιστο.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, ειρηνικοί και συνειδητά διαλλακτικοί. Σε περίπτωση χωρισμού θα αναζητήσετε επανασύνδεση, τώρα θα αναθεωρήσετε, θα είστε σε θέση να συγχωρήσετε. Εσάς τους ερωτικά μόνους πρόταση-έκπληξη θα σας ανοίξει ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής σχέσης, όσοι από εσάς είστε αρκετό καιρό χωρίς ταίρι τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από τη στασιμότητα, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα μπορέσει να σας αλλάξει τη ζωή.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, ρομαντισμό και αγάπη. Σταθερότητα και εμπιστοσύνη θα επιδιώκετε μέσα στη σχέση σας, βασικό σας μέλημα θα είναι η ισορροπία, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στη μελλοντική εξασφάλιση. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει ερωτική επανένωση με πρόσωπο από το κοντινό παρελθόν σας. Σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμήσετε την επανασύνδεση παρά την αναζήτηση καινούργιας γνωριμίας. Βασική σας επιθυμία θα είναι η καταστάλαξη και όχι ο μετεωρισμός.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα είστε ειλικρινείς και ισορροπημένοι. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε τάξη, βασική σας επιθυμία θα είναι η απόκτηση σοβαρών σχέσεων. Συμπονετική και ώριμη θα είναι η στάση σας, με δικές σας κινήσεις θα εδραιωθούν δεσμοί εμπιστοσύνης και αγάπης. Η ερωτική σας γοητεία θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, καλοδεχτείτε τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν, κάποιο από αυτά θα στοχεύει στο σταθερό δεσμό και θα σας το αποκαλύψει ξεκάθαρα.

Αιγόκερως 

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση για ειρηνική και θερμή επικοινωνία, σε περίπτωση χωρισμού ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Με το ταίρι σας θα βιώσετε αισθήματα αγάπης και κατανόησης, οι αυστηροί τόνοι πέφτουν, έρχεται συναισθηματική ισορροπία. Σήμερα μια συνάντηση θα σας φέρει όμορφες ερωτικές αναστατώσεις, η δεκτικότητα σας θα ανοίξει νέους ερωτικούς ορίζοντες, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας χωρίς ενδοιασμούς.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, συναισθηματικοί και εγκάρδιοι θα είστε ως προς το ερωτικό σας ταίρι, η κατανόηση και η διαλλακτικότητα σας θα κάνουν συζητήσιμους και ειρηνικούς. Σήμερα θα προσφέρετε συναισθηματική συμπαράσταση στο ταίρι σας, θα σας νιώσει ως ψυχολογικό του στήριγμα. Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν θα έχει ως αποτέλεσμα μια συνάντηση και μια αποκαλυπτική εξομολόγηση. Αν δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον θα προκύψει οριστική επανασύνδεση που θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η διαίσθηση σας θα σας μιλήσει με ειλικρίνεια, σας δίνω τη συμβουλή να την ακούσετε. Εκδηλωθείτε με αμεσότητα και ειλικρίνεια, πρόσφορο έδαφος θα βρει η πρόταση που θα κάνετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, οι επαφές σας πολύ γρήγορα θα πάρουν ερωτικές διαστάσεις. Καταφθάνει νέα γνωριμία με άτομο που θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε τις βάσεις της ερωτικής σας ζωής, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα, δείξτε εμπιστοσύνη στα τυχαία συμβάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments