Αθλητισμός

Pavon: Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη

Pavon: Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη
Pavon: Στο τραπέζι των μεταγραφών έπεσε και το όνομα του Κρίστιαν Παβόν, παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος πήρε μέρος και στο Μουντιάλ.

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Pavon. Ο παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς είχε ακουστεί στο παρελθόν και για τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για μια «δυνατή» μετεγγραφή στα εξτρέμ και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το «πράσινο» ρεπορτάζ, ο Κριστιάν Παβόν προτάθηκε και η περίπτωση του εξετάζεται.

Η περίπτωση του διεθνούς εξτρέμ της Μπόκα Τζούνιορς (αναμένεται αποχωρήσει από τον σύλλογο του Μπουένος Άιρες) δεν είναι η μοναδική που απασχολεί το «τριφύλλι», μιας κι έχουν φτάσει κι άλλες προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο 26χρονος Παβόν έχει υπάρξει 11 φορές διεθνείς με την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής και μάλιστα πήρε μέρος και στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Λίγα λόγια για τον Παβόν

Ο Κριστιάν Νταβίντ Παβόν είναι Αργεντίνος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος μέσος/επιθετικός για τη Μπόκα Τζούνιορς. Ο Παβόν έπαιξε για την Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες Κ20 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2012, όταν υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο για την ομάδα. Το έκανε σε ηλικία 16 ετών.

Στις 9 Ιουλίου 2014, ο Παβόν υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μπόκα Τζούνιορς. Στις 8 Αυγούστου 2019, ο Παβόν εντάχθηκε με δανεισμό στην Λος Άντζελες Γκάλαξι του Μέιτζορ Λιγκ Σόκερ για το υπόλοιπο της σεζόν του 2019, με επιλογή για μόνιμη μεταγραφή στο τέλος της σεζόν. Σημείωσε το πρώτο του γκολ για την ομάδα στις 25 Αυγούστου 2019 εναντίον της Λος Άντζελες ΦΚ. Η ομάδα ενεργοποίησε την επιλογή να παρατείνει το δανεισμό του για τη σεζόν 2020 στις 19 Νοεμβρίου 2019.

Εθνική ομάδα

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ο Παβόν εκπροσώπησε την Ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Το 2017, κλήθηκε στην Εθνική Αργεντινής για τους φιλικούς αγώνες εναντίον της Ρωσίας και της Νιγηρίας. Είχε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο εναντίον της Ρωσίας, δίνονταν ασίστ στον Σέρχιο Αγουέρο για το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού. Έδωσε άλλη μια ασίστ στον Αγουέρο στον αγώνα εναντίον της Νιγηρίας σε ένα παιχνίδι που τελικά έληξε με ήττα 4-2.

Τον Μάιο του 2018, ο Παβόν ορίστηκε στην προκαταρκτική ομάδα 35 ατόμων της Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία. Αργότερα τον ίδιο μήνα, συμπεριλήφθηκε στην τελική ομάδα 23 ατόμων του Χόρχε Σαμπάολι για τη διοργάνωση και έλαβε τον αριθμό φανέλας Νο 22.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments