Τεχνολογία

Η εμπειρία ενός ρέιβ πάρτι μέσω εικονικής πραγματικότητας

Η εμπειρία ενός ρέιβ πάρτι μέσω εικονικής πραγματικότητας
Η εικονική πραγματικότητα θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να αισθανθούν την προσμονή, τον τρόμο, τον ενθουσιασμό και την ευφορία που θα ένιωθαν αν βρίσκονταν στο πάρτι

Μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπει στους συμμετέχοντες να νιώσουν μια «πολυαισθητηριακή» συγκίνηση θα προσφέρει το πρότζεκτ που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο διαγωνισμού που διοργανώνεται κάθε τέσσερα χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το έργο αναδημιουργεί την εμπειρία της άφιξης και συμμετοχής σε ένα ολονύκτιο πάρτι. Το κοινό θα νιώσει τη «συγκίνηση» μιας βραδινής εξόδου στο Κόβεντρι το 1989, είπε ο σκηνοθέτης Ντάρεν Έμερσον.

Το πρότζεκτ επιχειρεί να βάλει το κοινό για λίγο στη θέση των πρωτοπόρων της rave κουλτούρας, εξερευνώντας το περιβάλλον, από κρεβατοκάμαρες με αφίσες μέχρι πειρατικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, αρχηγεία της αστυνομίας και μυστικές αποθήκες.

Η ψηφιακή πραγματικότητα σε κλίμακα δωματίου πολλαπλών αισθήσεων θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να αισθανθούν την προσμονή, τον τρόμο, τον ενθουσιασμό και την ευφορία που θα ένιωθαν αν βρίσκονταν εκεί. Παράλληλα διερευνά πολιτικά ζητήματα και άλλα θέματα της κοινότητας, είπε ο σκηνοθέτης.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 28 Ιανουαρίου μέσω της ιστοσελίδας του City of Culture. Η παράσταση θα διαρκέσει από τις 29 Μαρτίου έως την 1η Μαΐου, αλλά ο χώρος δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments