Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πολύ κοντά στην μεταγραφή του Ζάχαβι

Ολυμπιακός: Πολύ κοντά στην μεταγραφή του Ζάχαβι
Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στον Ζάχαβι, έχουν βρει κοινό έδαφος και η μεταγραφή δεν ολοκληρώνεται λόγω Αϊντχόφεν.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του Ζάχαβι, όμως η Αϊντχόφεν δημιουργεί προβλήματα. Η Ολλανδική ομάδα έχει πολλούς τραυματισμένους παίκτες και δεν μπορεί να υποστεί την απώλεια του συγκεκριμένου παίκτη από το ρόστερ.

Από την άλλη, ο 34χρονος Εράν Ζάχαβι δείχνει να έχει τη διάθεση και την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον Ιούνιο του 2022. Η πλευρά του Ζάχαβι παρότι επίσημα δεν έχει κάνει σχόλιο έχει αφήσει να εννοηθεί πως υπάρχουν πιθανότητες να πιάσει Λιμάνι. 

Φέτος ο διεθνής Ισραηλινός – που έχει και γαλλικό διαβατήριο – έχει 25 ματς με 8 γκολ και 7 ασίστ. Πέρυσι ως γνωστόν είχε βάλει 4 γκολ στους 2 αγώνες με τον Ολυμπιακό. Η υπόθεσή του μπορεί να συνδέεται είτε με το τουρκικό ενδιαφέρον για τον Τικίνιο είτε με το γεγονός ότι ο Ελ Αραμπί δεν έχει κλείσει ακόμα το νέο του συμβόλαιο.

Λίγα λόγια για τον Ζάχαβι

Ο Εράν Ζαχάβι είναι Ισραηλινός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος ή επιθετικός για λογαριασμό της Αϊντχόφεν και της εθνικής ομάδας του Ισραήλ. Ο Ζαχάβι ξεκίνησε την καριέρα του από την Χάποελ Τελ Αβίβ και το 2011 αποκτήθηκε για την Παλέρμο.

Τον Ιανουάριο του 2013 αποκτήθηκε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ έναντι 250.000 €. Ο Ζαχάβι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ισραήλ τρεις συνεχόμενες σαιζόν, 2013-14 (29 γκολ, ρεκόρ συλλόγου), 2014-15 (27 γκολ) και 2015-16 (35 γκολ, ρεκόρ πρωταθλήματος όλων των εποχών)

Το Δεκέμβριο του 2014 ο Ζαχάβι έσπασε το ρεκόρ του ισραηλινού πρωταθλήματος, σκοράροντας σε 18 συνεχόμενους αγώνες. Το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από την Κουανγκτσόου με συμβόλαιο ύψους 12,5 εκατομμύρια ευρώ. Τη σαιζόν 2017, ο Ζαχαβί αναδείχθηκε σε πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Κίνας με 27 γκολ και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος. Τη σεζόν του 2019 ο Ζαχαβί σκόραρε 29 φορές, καταρριπτοντας το ρεκόρ σκοραρίσματος σε μία σεζόν του κινεζικού πρωταθλήματος. Το 2020 αποκτήθηκε από την ΠΣΦ Αϊντχόφεν.

Ο Ζαχάβι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα ανδρών του Ισραήλ το 2010 και έχει πραγματοποιήσει 69 συμμετοχές με το εθνόσημο, σκοράροντας 33 γκολ, επίδοση ρεκόρ για την εθνική ομάδα της χώρας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments