Αθλητισμός

Μαρτίνς ανανέωση: Στον Ολυμπιακό έως το 2024

Μαρτίνς ανανέωση: Στον Ολυμπιακό έως το 2024
Βρίσκεται στον πάγκο των ερυθρολεύκων από το 2018 - Οι δύο πλευρές επισφράγισαν με τις υπογραφές την ανανέωση της συμφωνίας τους

Ο Πέντρο Μαρτίνς βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού από το 2018 και ουσιαστικά πρόκειται για την  τρίτη επέκταση του συμβολαίου του με τους ερυθρόλευκους.

Ο 51άχρονος είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό από τις αρχές Δεκέμβρη, όταν και είχε προκύψει πρόταση από την Αλ Νασρ, την οποία απέρριψε.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών προχώρησαν σημαντικά το τελευταίο διάστημα και εν τέλει επιβεβαιώθηκε σήμερα (27/01) η οριστική συμφωνία.

Αμφότερα τα προηγούμενα συμβόλαια μεταξύ Ολυμπιακού και Μαρτίνς είχαν διάρκεια δύο ετών.

Η πρώτη ήταν τον Απρίλη του 2018, όταν ανακοινώθηκε η πρόσληψή του και η δεύτερη την άνοιξη του 2020.

Από την 1η Ιουλίου 2018, έχει καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 196 παιχνίδια, με απολογισμό 131 νίκες, 35 ισοπαλίες και 30 ήττες.

Μάλιστα, η υπογραφή έγινε σε ζωντανή μετάδοση στο κεντρικό δελτίο του MEGA, με τον Πορτογάλο να βάζει την υπογραφή του παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και εν συνεχεία να κάνουν και δηλώσεις.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Είμαστε χαρούμενοι σήμερα γιατί ο Πέδρο δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι πλέον ένας πολύ καλός φίλος, ένα μέλος της οικογένειας μας. Πάνω από όλα εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι πολύ καλός άνθρωπος, που μπορείς να τον εμπιστευτείς, να συζητάς για ποδόσφαιρο και να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.

Γι αυτό δεν είχαμε να συζητήσουμε πολλά στο να ανανεώσουμε για τα επόμενα δυο χρόνια. Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη. Η εκτίμηση στο πρόσωπο το είναι επίσης πολύ μεγάλη. Είμαστε χαρούμενοι για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι κοντά μας.

Να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές, καθώς επίσης να έχουμε καλές πορείες στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο. Μας περιμένουν δύσκολα ματς. Όρεξη να έχουμε για επιτυχίες».

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς

«Είναι μεγάλη ευτυχία και υπερηφάνεια, όλοι γνωρίζουμε ότι νιώθω σαν το σπίτι μου. Έχω τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψω. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου. Θα συνεχίσω με σκληρή δουλειά και αφοσίωση για να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι με επιτυχίες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω».

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου ανανέωσης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments