Πολιτική

Νέα Δημοκρατία για Ανδρουλάκη: Πώς συμβιβάζονται το «ναι» σε πρόταση μομφής και «όχι» σε εκλογές

Νέα Δημοκρατία για Ανδρουλάκη: Πώς συμβιβάζονται το «ναι» σε πρόταση μομφής και «όχι» σε εκλογές
Άμεση απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στη συνέντευξη του προέδρου του ΚΙΝΑΛ για τη στήριξή του στην πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

«Τελικά η αυτόνομη πορεία αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη όταν δεν μένει σύνθημα, αλλά πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία στο περιθώριο της δήλωσης του Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη ότι η παράταξη του θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

«Ακούσαμε απόψε τον κ.Ανδρουλάκη, από τη μία να λέει ότι το ΚΙΝΑΛ υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και από την άλλη να υποστηρίζει ότι δεν είναι ώρα τώρα να γίνουν εκλογές. Το πώς συμβιβάζονται αυτά τα δύο μόνο ο ίδιος το ξέρει» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε σχετική της ανακοίνωση.

Προηγήθηκε η τηλεοπτική συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος δήλωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, όμως δεν θα μπει στα εσωκομματικά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι προφανές ότι δεν θα παράσχουμε καμία στήριξη στην κυβέρνηση. Απεδείχθη ότι η θεωρία του κ. Μητσοτάκη ότι είναι αποτελεσματική κυβέρνηση κατερρίφθη. Θα στηρίξουμε την πρόταση αυτή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπαίνουμε στα εσωκομματικά παιχνίδια του κ. Τσίπρα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πρόκειται να συγκαλέσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την ημέρα της ψηφοφορίας στη Βουλή, πριν από τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, προκειμένου να δώσει το στίγμα του κόμματός του στη ψηφοφορία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments