Πολιτική

Ανδρουλάκης: Ψηφίζουμε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Ανδρουλάκης: Ψηφίζουμε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι δε θα μπει στα εσωκομματικά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ

Το ΚΙΝΑΛ θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, δήλωσε απόψε ο Νίκος Ανδρουλάκης προσθέτοντας όμως ότι δεν θα μπει στα εσωκομματικά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι προφανές ότι δεν θα παράσχουμε καμία στήριξη στην κυβέρνηση. Απεδείχθη ότι η θεωρία του κ. Μητσοτάκη ότι είναι αποτελεσματική κυβέρνηση κατερρίφθη. Θα στηρίξουμε την πρόταση αυτή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπαίνουμε στα εσωκομματικά παιχνίδια του κ. Τσίπρα», είπε μιλώντας στο Open.

Ο ίδιος άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση υπογραμμίζοντας πως ενώ γνώριζε για την κακοκαιρία απεδείχθη απολύτως απροετοίμαστη.

Ο κ. Ανδρουλάκης χαρακτήρισε αδιανόητη την απόφαση της κυβέρνησης να χαλαρώσουν τα μέτρα. «Είμαστε 16οι σε εμβολιασμό πανευρωπαϊκά, είναι λάθος το μήνυμα που στέλνουμε ότι ξεπεράσαμε την πανδημία», σημείωσε.

Όπως πρόσθεσε, “εμείς κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις” και τόνισε πως “το υπουργείο κλιματικής αλλαγής πρέπει να στηριχθεί με αρμοδιότητες, πόρους, προσωπικό και όχι κέλυφος όπως είναι σήμερα”.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πρόκειται να συγκαλέσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την ημέρα της ψηφοφορίας στη Βουλή, πριν από τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, προκειμένου να δώσει το στίγμα του κόμματός του στη ψηφοφορία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments