Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός 1-1: Αλώβητος από την Τούμπα και με +9

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός 1-1: Αλώβητος από την Τούμπα και με +9
Κερδισμένος του ντέρμπι της Τούμπας ο Ολυμπιακός, που παρά την ισοπαλία διατήρησε την απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο ΠΑΟΚ

Μπορεί το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού να μην είχε νικητή και να έληξε ισόπαλο 1-1 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στη Super League, αλλά κερδισμένοι και αλώβητοι βγήκαν οι Πειραιώτες, που πλέον βρίσκονται σε τροχιά τίτλου, αφού διατήρησαν τη διαφορά των 9 βαθμών από τον 2ο ΠΑΟΚ. Διατήρησε επίσης και το αήτητό του. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ στο 42’ με το αυτογκόλ του Μπα και ένα λεπτό αργότερα (43’) ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Τικίνιο.

Στιγμές του ματς

Ωραίο ματς με αρκετές φάσεις έγινε στην Τούμπα ειδικά στο πρώτο μέρος όπου σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ μπήκε ορεξάτος και με διάθεση να βρει γρήγορα στόχο, δημιουργώντας τη πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 2ο λεπτό.

Το πλασέ του Κούρτιτς έφυγε κόρνερ μετά από διώξιμο των αμυντικών, ενώ στο 8’ ο Βάτσλικ απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Ίνγκασον κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Ο Πασχαλάκης στο 12’ δεν αιφνιδιάστηκε από την κεφαλιά του Τικίνιο από καλή θέση, ενώ στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε χωρίς κάτι αξιόλογο.

Στο 41′ από φάουλ του Ζίφκοβιτς, η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Μπα, άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Βάτσλικ για να καταλήξει στο τέρμα για το 1-0.

Ωστόσο οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων κράτησαν ελάχιστα αφού στο 43’ ήρθε η ισοφάριση. Από ασίστ του Καμαρά ο Τικίνιο με κεφαλιά νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες προσπάθησαν για κάτι καλό ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτητής: Λουίς Γκοντίνιο (Πορτογαλία)

Κίτρινες: Ζίφκοβιτς, Κούρτιτς, Κρέσπο, Μπα, Μαντί Καμαρά, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Αγκιμπού Καμαρά.

ΠΑΟΚ – Ραζβάν Λουτσέσκου: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (66΄Σίντκλεϊ), Κρέσπο, Ίνγκασον, Λύρατζης (88′ Σάστρε), Κούρτιτς (88′ Σβαμπ), Τσιγγάρας (66′ Μιτρίτσα), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (40′ Ζαμπά), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

Ολυμπιακός -Πέδρο Μαρτίνς: Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μπα (46′ Μπουχαλάκης), Ανδρούτσος (46′ Λαλά), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας (90′ Βρουσάϊ), Αγκιμπού Καμαρά (93′ Βαλμπουενά), Τικίνιο (87′ Ελ Αραμπί).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments