Lifestyle

Παμ και Τόμι: Μια αληθινή ιστορία με σεξ και σκάνδαλα που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας

Παμ και Τόμι: Μια αληθινή ιστορία με σεξ και σκάνδαλα που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας

Πηγή Φωτογραφίας: MSN

Παμ και Τόμι: Εκείνη ήταν μοντέλο του Playboy, εκείνος ήταν ένας άγριος ροκ σταρ ντράμερ. Ήταν ένα από τα πιο διάσημα και διαβόητα ζευγάρια της δεκαετίας του 1990.

Η απόλυτη ιστορία αγάπης A-list!

Εκείνη ήταν μοντέλο του Playboy, εκείνος ήταν ένας άγριος ροκ σταρ ντράμερ. Ήταν ένα από τα πιο διάσημα και διαβόητα ζευγάρια της δεκαετίας του 1990 που κατέληξαν να είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία του φαινομένου της σεξουαλικής ταινίας διασημοτήτων. Η ιστορία το πώς έγινε δημόσια αυτή η κασέτα του μήνα του μέλιτος ενέπνευσε τη νέα μίνι σειρά «Pam & Tommy», με πρωταγωνιστές τη Lily James και τον Sebastian Stan ως το πρώην ζευγάρι.

Παμ και Τόμι

MSN

Η πρώτη τους συνάντηση

Η Pammy βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της χάρη στον ρόλο της ως CJ Parker στην εξαιρετικά δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Baywatch». Η ξανθιά βόμβα συνάντησε για πρώτη φορά τον ντράμερ των Motley Crue Tommy στο κλαμπ του Hollywood’s Sunset Strip Sanctuary κατά τη διάρκεια ενός πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 1994. Σε μια συνέντευξη στο Movieline το 1995, είπε: Ήρθε, με άρπαξε και έγλειψε το πρόσωπό μου, νόμιζα ότι ήταν κουλ, φιλικός, ωραίος τύπος. Του έδωσα τον αριθμό μου».

Ο Τόμι κυνηγάει ένα ραντεβού μαζί της

Η Παμ αρχικά ακύρωσε το πρώτο ραντεβού από τον Τόμι αφού τη βομβάρδισε με εκατοντάδες αναπάντητες κλήσεις. Τελικά απάντησε σε ένα από τα πολλά τηλεφωνήματά του λίγο πριν πάει για μια φωτογράφηση στο Κανκούν του Μεξικού. Η Πάμελα τον θυμήθηκε λέγοντας: «Θα φύγεις χωρίς εμένα;» Τον παρακάλεσα να μην κατέβει εκεί κάτω. Μου είπε, «Εντάξει. Τα λέμε αργότερα.» Σκέφτηκα ότι ήταν ένας περίεργος τρόπος να τελειώσει η συζήτηση». Ο Τόμι παραδέχεται ότι η ερωτοτροπία του μπορεί να ήταν υπερβολικά ζήλος. Είπε: «Τηλεφωνούσα στο ξενοδοχείο κάθε πέντε λεπτά μέχρι που άρχισαν να με λυπούνται… Άφηνα μηνύματα στο μπλοκ της, στα σπίτια των φίλων της, παντού. Την κυνηγούσα…»

Δένοντας τον κόμπο

Στις 19 Φεβρουαρίου 1995 το ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις μια μέρα μετά την πρόταση γάμου του Τομ. Την είχε ακολουθήσει μέχρι το Ritz-Carlton στο Μεξικό, όπου έκαναν πάρτι για 72 ώρες προτού κάνει την ερώτηση. Το αυθόρμητο ζευγάρι γνώριζε ο ένας τον άλλον μόλις έξι εβδομάδες. Μόνο οκτώ καλεσμένοι βρέθηκαν στον αυτοσχέδιο γάμο τους στην παραλία, όπου η Παμ είπε τον γάμο της φορώντας ένα τσιμπημένο λευκό μπικίνι, ενώ ο Τομ επέλεξε ένα χακί σορτς. Αντί για παραδοσιακές γαμήλιες βέρες, έδεσαν τον συζυγικό τους δεσμό με ασορτί τατουάζ με τα ονόματα του άλλου στα δάχτυλά τους.

Η ταινία

Το ζευγάρι βρισκόταν κυριολεκτικά στη φάση του μήνα του μέλιτος όταν αποφάσισε να απαθανατίσει τον έρωτά του σε κάμερα και φωτογραφίες. Αλλά δεν ήξεραν ότι θα τους στοιχειώσει ξανά. Οι A-list ζούσαν μαζί μια φανταστική ζωή στο σπίτι του ρόκερ στο Μαλιμπού και προσέλαβαν έναν ηλεκτρολόγο για να εκτελέσει εργασίες στο πολυτελές τους οίκημα. Ο Rand Gauthier τσακώθηκε με τον ντράμερ για ένα άστατο χαρτονόμισμα 20.000 δολαρίων και πήρε εκδίκηση. Αφού ο Τόμι είπε στον Ραντ να “φύγει από την ιδιοκτησία μου”, ενώ του έδειξε ένα κυνηγετικό όπλο στο πρόσωπό του, ο ηλεκτρολόγος αποφάσισε αργότερα να διαρρήξει το γκαράζ τους που περιείχε όπλα, κοσμήματα και ΑΥΤΗ την ταινία. Παρά τη μήνυση 10 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον του Ραντ, δεν μπόρεσαν σταματήστε τη διανομή της ταινίας.

Η όχι και τόσο ευτυχισμένη οικογένεια

Η Παμ και ο Τόμι έγιναν γονείς δύο γιων όταν καλωσόρισαν στον κόσμο τον Μπράντον Τόμας Λι το 1996 και τον Ντύλαν Τζάγκερ Λι το 1997. Ωστόσο, αντί να ενισχύσει τον δεσμό, άλλαξε τη δυναμική, καθώς ο Tommy δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στο να είναι σε μια οικογενειακή μονάδα και ένιωθε ότι η Pammy τον παραμελούσε για τα παιδιά τους. Είπε: “Όταν γεννήθηκε ο Dylan, έπεσα στο νούμερο τρία… Ήμουν εντελώς ανύπαρκτος. Και δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω.”

Παμ και Τόμι

MSN

Το άδοξο τέλος

Ο ανεμοστρόβιλος ρομαντισμός τους έληξε απότομα. Οι ρωγμές στα ρηχά θεμέλιά τους άρχισαν να φαίνονται και η συνεχής λάμψη των προβολέων και οι άγριες γελοιότητες του Tommy οδήγησαν σε σειρές και οργή. Το 1998, ένας από τους καβγάδες τους έγινε σωματικός και η Πάμελα κάλεσε την αστυνομία. Λίγο αργότερα ο Tommy οδηγήθηκε μακριά με χειροπέδες και η Pamela εθεάθη με μώλωπες και σπασμένα νύχια. Σύντομα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Ο Tommy που αρνήθηκε τις κατηγορίες καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση.

Η κληρονομιά 

Η κασέτα που κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Pam & Tomy Lee: Stolen Honeymoon» και είχε τεράστια οικονομική επιτυχία προκάλεσε ένα ντόμινο, ξεκινώντας την κυκλοφορία ταινιών διασημοτήτων με βαθμολογία Χ. Το 2004, η Πάρις Χίλτον έγινε άθελά της σταρ του «1 Νύχτα στο Παρίσι», πλάνα που διέρρευσε από τον φίλο της Ρικ Σάλομον το 2004 (ο Ρικ επίσης παντρεύτηκε και χώρισε με την Πάμελα δύο φορές). Το 2007, το «Kim Kardashian, Superstar» έγινε πρωτοσέλιδο μετά τη διαρροή της ταινίας στο σπίτι με τον πρώην Ray J. Η κασέτα γραφικών εκτόξευσε την Κιμ σε παγκόσμια φήμη και αποτέλεσε το θεμέλιο της δυναστείας των Καρντάσιαν.

Ξανά μαζί

Μια δεκαετία μετά τον χωρισμό τους το 1998, το ζευγάρι επανήλθε μαζί το 2008 για να τον λύσει το 2010. Το 2015, η Πάμελα περιέγραψε τον Τόμι ως τον έρωτα της ζωής της. Το 2018 τα πράγματα ήρθαν αλλιώς όταν ο Μπράντον, ο οποίος εργαζόταν ως ηθοποιός, έδωσε στον μπαμπά του μια μπουνιά σε μια οικογενειακή σειρά. Η Pammy έσπευσε να υπερασπιστεί τις πράξεις του γιου της και έγραψε στο διαδίκτυο: “Ο αλκοολισμός είναι ο διάβολος, τον χτύπησε στη μύτη για όλους εμάς που έχει πληγώσει, είναι μια καταστροφή που ξεφεύγει από τον έλεγχο. Ο ορισμός του ναρκισσιστή/ κοινωνιοπαθητικός. «Ακόμα δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ενοχές για την καταχρηστική του συμπεριφορά και δεν έχει αναλάβει ποτέ την ευθύνη για ό,τι έχει κάνει. Ας ελπίσουμε ότι αυτή θα είναι η σωτήρια χάρη του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments