Ελλάδα

Θεσσαλονίκη βιασμός: Γκαζάκια στο γραφείο συνηγόρου εμπλεκόμενου προσώπου

Θεσσαλονίκη βιασμός: Γκαζάκια στο γραφείο συνηγόρου εμπλεκόμενου προσώπου
Θεσσαλονίκη βιασμός: Επίθεση με γκαζάκια από αγνώστους στο γραφείο του συνηγόρου εμπλεκόμενου προσώπου που είχε επιτεθεί φραστικά στην Γεωργία Μπίκα.

Ο βιασμός της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στην Θεσσαλονίκη έχει συνεχείς εξελίξεις. Σήμερα στις 7 το πρωί ακούστηκαν εκρήξεις στο γραφείο του συνηγόρου εμπλεκόμενου προσώπου στην υπόθεση που αφορά την Γεωργία Μπίκα.

Οι εκρήξεις αυτές ακούστηκαν από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το δικηγορικό γραφείο του συνηγόρου εμπλεκόμενου προσώπου στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της Θεσσαλονίκης. Ο συνήγορος έχει αναλάβει την υπεράσπιση ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκης.

Έρευνα διεξάγει η αστυνομία

Στην ίδια οικοδομή, η οποία βρίσκεται στην οδό Εγνατίας, μένει και ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού, συγκεκριμένα το άτομο που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι.

Από την έκρηξη δεν είναι γνωστό εάν έχουν προκληθεί ζημιές. Στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική και η αστυνομία και γίνεται έρευνα.

Η καταγγελία στον δικηγόρο

Πρόκειται για το γραφείο του δικηγόρου που η 24χρονη Γεωργία είχε κατηγορήσει ότι της επιτέθηκε φραστικά στο αστυνομικό τμήμα όταν κατέθετε για τον βιασμό. Μάλιστα για την εν λόγω καταγγελία έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν η επίθεση όντως συνδέεται με την υπόθεση βιασμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments