Lifestyle

Ορφέας Αυγουστίδης – Γονείς: «Έχω ξεπεράσει τα θέματα που υπήρχαν με την συσχέτιση του ονόματος στην δουλειά»

Ορφέας Αυγουστίδης – Γονείς: «Έχω ξεπεράσει τα θέματα που υπήρχαν με την συσχέτιση του ονόματος στην δουλειά»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - the2nightshow_ant1tv

Ορφέας Αυγουστίδης - Γονείς: «Η πρόταση για τον Σασμό έγινε κάπως ταυτόχρονα με την μητέρα μου. Μαγειρευόταν για καιρό αυτή η σειρά, μετά είχε σταματήσει κι άρχισε ξανά».

Ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά Σασμός αλλά κι αν έχει νιώσει πως τον συνδέουν στην δουλειά του με τους Γονείς του την Μαρία Τζομπανάκη και τον Ντίνο Αυγουστίδη.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Tzompanaki (@mtzompanaki)

Τι είπε για την πρόταση συμμετοχής στον «Σασμό»

«Η πρόταση για τον Σασμό έγινε κάπως ταυτόχρονα με την μητέρα μου. Μαγειρευόταν για καιρό αυτή η σειρά, μετά είχε σταματήσει κι άρχισε ξανά. Στην αρχή η μάνα μου ήταν εκτός και μετά ήρθε» είπε αρχικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Όσο αναφορά την συσχέτιση του ονόματος του στην δουλειά με τους γονείς του απάντησε:

«Όχι. Τώρα έχω ξεπεράσει τα όποια θέματα υπήρχαν στο παρελθόν με την συσχέτιση της παρουσίας μου στην δουλειά και τους γονείς μου. Δεν ήταν εμπόδια στην πραγματικότητα. Ήθελα με κάποιον τρόπο να δημιουργήσω την δική μου ταυτότητα και να την υπερασπιστώ. Είναι η αγωνία κι η τάση των παιδιών να απογαλακτιστούν. Μετά την εφηβεία που μαλάκωσε και δουλέψαμε την σχέση μου με την μάνα μου, έφτασε η στιγμή να το κάνουμε. Αν είχα ενδοιασμούς για τον Σασμό, ήταν σε σχέση με την Κρήτη επειδή έχω κάνει και το Νησί» κατέληξε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Τι είχε πει η μητέρα του στο «Ενώπιος Ενώπιον» για τον γιο της

«Ο Ορφέας είχε παίξει μαζί με τον γιο του Καφετζόπουλου σε μια τηλεταινία, μια σκηνή όταν ήταν 8 ετών. Όταν πήγαμε σπίτι μου λέει μαμά πότε θα πληρωθώ; Του λέω δεν θα πληρωθείς. Ο Ορφέας είναι δίκαιος αλλά έχει το στοιχείο του επαγγελματισμού από τότε. Όταν τον είδα να παίζει στου Περάκη την ταινία, τον είδα την ημέρα της πρεμιέρας και λέω το παιδί μου θα γίνει ηθοποιός, δεν του είπα τίποτα τότε.

Μετά τον πήρε η Ελένη Ράντου και έπαιξε στις “Νύχτες Ραδιοφώνου” και όταν τον είδα να παίζει και να είναι ολοκληρωμένη προσωπικότητα πάνω στη σκηνή έβαλα τα κλάματα, γιατί κατάλαβα ότι το παιδί μου έχει ένα δώρο και φέτος έκλαψα όταν τον είδα σε αυτή την παράσταση που παίζει», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments