Lifestyle

Τζένιφερ Λόπεζ: Μαζί με τον Μαλούμα και το νέο τους τραγούδι κάνουν μια διαδικτυακή συναυλία

Τζένιφερ Λόπεζ: Μαζί με τον Μαλούμα και το νέο τους τραγούδι κάνουν μια διαδικτυακή συναυλία

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - kinohyrijehana

Τζένιφερ Λόπεζ: Οι θαυμαστές που συνδέονται μέσω του Snapchat θα μπορούν να δουν τα Bitmoji τους και να συμμετάσχουν στην συναυλία.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα με το νέο τραγούδι μαζί με τον Μαλούμα Marry Me για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ωστόσο, πριν φτάσει η ειδική μέρα, ο τραγουδιστής, το Snapchat και η Universal Pictures θα ήθελαν να περιποιηθούν τους θαυμαστές με μια πρώτη στο είδος του εικονική εκδήλωση συναυλίας που αναπτύχθηκε από τον Oz με νέα μουσική από την επερχόμενη ταινία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η εικονική συναυλία θα είναι προσβάσιμη προς όλους

Η συναυλία θα μεταδοθεί παγκοσμίως την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου στις 5 μ.μ. PST / 8 μ.μ. EST – και οι θαυμαστές θα κάθονται στην πρώτη σειρά για να δουν την Τζένιφερ Λόπεζ και την Μαλούμα να ανεβαίνουν στην εικονική σκηνή σε μορφή avatar ως οι χαρακτήρες τους Marry Me, ποπ σούπερ σταρ Κατ Βαλντέζ και Μπαστιάν.

Η εικονική συναυλία θα είναι προσβάσιμη προς όλους. Οι θαυμαστές που συνδέονται μέσω του Snapchat θα μπορούν να δουν τα Bitmoji τους στο πλήθος και οι θεατές της συναυλίας μπορούν να ασχοληθούν με την εμπειρία με διάφορους διασκεδαστικούς τρόπους.

«Ανυπομονώ να δείξω τις εικονικές χορευτικές μου κινήσεις!» δήλωσε ο John Imah

«Καθώς πλησιάζουμε σε ένα μέλλον στο οποίο ο εικονικός και ο πραγματικός κόσμος συνεχίζουν να αλληλοσυμπληρώνονται, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Universal και τον καινοτόμο τεχνολογίας, Oz για να φέρουμε στην κοινότητα Bitmoji και στο Snapchatters το πρώτο στο είδος του διαδραστική συναυλία για να δουν τα αστέρια που γνωρίζουν και αγαπούν με ένα νέο φως. Ανυπομονώ να δείξω τις εικονικές χορευτικές μου κινήσεις!» δήλωσε ο John Imah, Global Head of Brands & Games Partnerships, Snap Inc.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MALUMA (@maluma)

Η συναυλία θα περιλαμβάνει ολοκαίνουργια τραγούδια από το soundtrack του Marry Me, που θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου. Το Marry Me θα είναι στους κινηματογράφους και θα μεταδίδεται μόνο στο Peacock στις 11 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments