Focus

Μελάνια Τραμπ: Τα αντικείμενα δημοπρασίας της αποτυγχάνουν να πωληθούν στην επιθυμητή τιμή

Μελάνια Τραμπ: Τα αντικείμενα δημοπρασίας της αποτυγχάνουν να πωληθούν στην επιθυμητή τιμή

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - kriptoyeni

Μελάνια Τραμπ: Η παρτίδα των τριών αντικειμένων που τέθηκε σε δημοπρασία νωρίτερα αυτό το μήνα από την πρώην πρώτη κυρία δεν κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον.

Η παρτίδα των τριών αντικειμένων που τέθηκε σε δημοπρασία νωρίτερα αυτό το μήνα από την πρώην πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ δεν κατάφερε να φτάσει το επιθυμητό νομισματικό ποσό των 250.000 δολαρίων.

Όταν η δημοπρασία για τα τρία αντικείμενα — ένα π λευκό καπέλο με φαρδύ γείσο που φορούσε η Τραμπ κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στον Λευκό Οίκο, μια ακουαρέλα της Τραμπ που φοράει το καπέλο και ένα μη ανταλλάξιμο κουπόνι (NFT) της εικονογράφησης με κινούμενα σχέδια – – ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, και φάνηκε να υπήρξαν μόνο πέντε συνολικές προσφορές για τα είδη της δημοπρασίας. Το κάθε αντικείμενο η ελάχιστη τιμ’η ξεκινούσε 1.800 μάρκες Solana, το κρυπτονόμισμα που επέλεξε η Τραμπ ως ο μόνος τρόπος για να πληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές.

View this post on Instagram

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump)

Το όνομα “Συλλογή Αρχηγού Κράτους” – έχει δώσει η Τραμπ

Ενώ πληρούνταν η ελάχιστη απαίτηση για εισιτήρια Solana, το όριο των 250.000 δολαρίων δεν ικανοποιήθηκε επειδή τις τελευταίες δύο εβδομάδες, σχεδόν στο σύνολο της δημοπρασίας, η αγορά κρυπτογράφησης έχει κάνει τεράστια βουτιά, με τις αξίες των διαφόρων νομισμάτων να πέφτουν κατά 20, 30 ή ακόμη και 40%, όπως συνέβη με τον Solana (SOL.)

Ως αποτέλεσμα η έλλειψη ενδιαφέροντος για τα είδη της Τραμπ, του διογκωμένου ποσού της προσφοράς ανοίγματος και της βουτιάς της αγοράς, η “Συλλογή Αρχηγού Κράτους” – όπως ονόμασε την παρτίδα της η Τραμπ – φαίνεται να έχει πουληθεί για περίπου 170.000 $, 80.000 $ κάτω από το αναμενόμενο προσφορά ανοίγματος. Το CNN επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της Τραμπ για να σχολιάσει τη δημοπρασία.

Ο ιστότοπος του Τραμπ αναφέρει ότι ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για να βοηθήσει ανάδοχα παιδιά

Η χαμηλότερη τιμή και οι ελάχιστες προσφορές είναι ένα παράδειγμα του κυμαινόμενου κόσμου των κρυπτονομισμάτων, το οποίο μπορεί να είναι εξαιρετικά προσοδοφόρο, αλλά τελικά είναι στο καπρίτσιο μιας μη ρυθμιζόμενης αγοράς. Το Bitcoin, ίσως το πιο αναγνωρισμένο κρυπτονόμισμα, υποχώρησε περισσότερο από 20% κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης κρυπτονομισμάτων αυτού του μήνα, σηματοδοτώντας ότι ακόμη και οι καθιερωμένες μορφές νομισμάτων υπόκεινται σε αστάθεια.

Η εισβολή του Τραμπ στις πωλήσεις NFT ξεκίνησε τον Δεκέμβριο όταν η πρώην πρώτη κυρία ανακοίνωσε ότι πουλούσε ένα ψηφιακό έργο τέχνης που απεικόνιζε τα μάτια της για 150 δολάρια το καθένα. Όπως και στην τελευταία δημοπρασία, ο ιστότοπος του Τραμπ αναφέρει ότι ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για να βοηθήσει ανάδοχα παιδιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments