Αθλητισμός

Μιλάνο: Έπεσε ξύλο μεταξύ των παικτών της Αρμάνι και της Φενέρ

Μιλάνο: Έπεσε ξύλο μεταξύ των παικτών της Αρμάνι και της Φενέρ
Μιλάνο: Έπεσε πολύ ξύλο μεταξύ των παικτών Αρμάνι και Φενέρ στο τέλος της αναμέτρησης, η οποία ευτυχώς διαλύθηκε γρήγορα.

Η Φενέρ κατάφερε να νικήσει την Αρμάνι με 71-60 στο Μιλάνο. Βέβαια, το παιχνίδι αυτό είχε και ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς κατά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, όταν η Φενέρ έκανε μία τελευταία επίθεση.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση επίθεσης στο τέλος και το καλάθι του Μπούκερ εξόργισε τους γηπεδούχους. Στο τέλος η Φενέρ έκανε επίθεση ενώ όλα είχαν κριθεί με αποτέλεσμα οι παίκτες των δύο ομάδων να έρθουν στα χέρια, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων η ένταση διαλύθηκε γρήγορα.

Καρέ καρέ το ξύλο μεταξύ των παικτών

Ο αγώνας

Με εκπληκτική άμυνα η Φενέρμπαχτσε κάλυψε για ακόμα ένα παιχνίδι τις απουσίες των ΝτεΚολό, Βέσελι και έφτασε στην τέταρτη σερί νίκη της στην Ευρωλίγκα, περνώντας από το Μιλάνο με 71-60 για την 25η αγωνιστική. 

Μουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες με το πρώτο καλάθι να μπαίνει από τον Χένρι, με την Αρμάνι να απαντάει με σερί 8-0 με πέντε πόντους του Ρίτσι. Οι Χαζέρ και Μπούκερ ανέλαβαν δράση στέλνοντας τη Φενέρ στο 10-18 λίγο πριν την πρώτη περίοδο, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν αντίδραση.

Αυτή όμως… άργησε και ο Γκούντουριτς το εκμεταλλεύτηκε ανεβάζοντας τον δείκτη της διαφοράς στο +16 (14-30). Η Αρμάνι έμοιαζε υπνωτισμένη, όμως στο τελευταίο τρίλεπτο του ημιχρόνου έδειξε πως έχει σφυγμό. Τα τρίποντα των Χολ και Ντιλέινι έκαναν το 31-38, δείχνοντας πως η ψαλίδα μπορεί να κλείσει κι άλλο, όμως ο Ακπιναρ την επανέφερε κοντά στους δέκα πόντους και στο 34-43 του ημιχρόνου.

Αν και ισοφάρισε η Αρμάνι δεν κράτησε το σκορ

Με τέσσερις σερί πόντους του Χάινς και τρίποντο του ΝτιΛέινι η Αρμάνι ισοφάρισε το παιχνίδι (43-43) χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει «κεφάλι» στο σκορ. Γκούντουριτς και Φλόιντ έβαλαν τη Φενέρ ξανά μπροστά με 48-54, προτού ο Μπεντίλ με τρίποντο γράψει το 51-54 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Ο Μπεντίλ μείωσε μάλιστα στον πόντο, αλλά η τουρκική ομάδα ήταν… σκληρό καρύδι. Βρίσκοντας πόντους από διαφορετικούς παίκτες και με διαφορετικούς τρόπους ξέφυγε με 53-60 (34’), την ώρα που οι Ιταλοί πάσχιζαν να σκοράρουν μπροστά σε μια σεμιναριακή άμυνα από το σύνολο του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς.

Ο Μέλι με τρίποντο ξεμπλόκαρε προσωρινά την ομάδα του, όμως ο Γκούντουριτς απάντησε με τον ίδιο τρόπο για το 57-65 στο 38’, υποχρεώνοντας τον Ετόρε Μεσίνα σε ακόμα ένα τάιμ άουτ. Στον υπολειπόμενο χρόνο δεν άλλαξε κάτι, ο Χένρι με βολές πήγε τη διαφορά στο +10, με το ματς να λήγει στο 60-71 και τους γηπεδούχους να φωνάζουν για μη τήρηση του φερ-πλέι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments