Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Η αποκάλυψη του Κούγια για τον συνήγορο του δολοφόνου

Δολοφονία Άλκη: Η αποκάλυψη του Κούγια για τον συνήγορο του δολοφόνου
Δολοφονία Άλκη: Ο γνωστός ποινικολόγος προέβη σε μία νέα αποκάλυψη σχετικά με την οικονομική κατάσταση του 23χρονου κατηγορούμενου.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε σχετικά με την δολοφονία του Άλκη. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο στο Live News του MEGA, τον ρώτησε ευθέως για τη δολοφονία του Άλκη: «Τι ακούτε για αυτήν την ιστορία; […] Πήγανε συγκεκριμένα; Ήταν κατευθυνόμενοι; Πώς φτάσαμε σε αυτό το εγκλημα;» . Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο 23χρονος, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονίας, ενώ ήδη του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων ετών χωρίς αναστολή για ευρήματα που εντοπίστηκαν στον σύνδεσμο όπου ανήκει.

Η άμεση απάντηση του κ. Κούγια, έδωσε τροφή για σκέψη.  «Θα σας πω κάτι που μου δημιουργεί εντύπωση. Έμαθα ότι δικηγόρος του ανέλαβε ένας εκ των αξιολογότερων δικηγόρων της Θεσσαλονίκης, γιος παλιού αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου. Τον εκτιμώ πάρα πολύ, τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα, ο πατέρας του ήταν ένα »κόσμημα της Δικαιοσύνης».»

Ο δικηγόρος του 23χρονου κατηγορούμενου

» Επίλεκτος δικηγόρος. Ο συγκεκριμένος δράστης όμως είναι από τους κατηγορούμενους που δεν έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτού του επιπέδου δικηγόρο.»

» Θέλω, λοιπόν, να καταλάβετε ότι περιμένω με πολύ μεγάλη αγωνία να ανοίξουν τα τηλέφωνα, αν μπορούν, να αρθεί το απόρρητο -επειδη πρόκειται περί κακουργήματος- όλων των συλληφθέντων και ελπίζω να μην βρεθούμε μπροστά σε τίποτα πακιστανικά τηλέφωνα.»

» Σε κάθε περίπτωση όμως η σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών θα διαφωτίσει πλήρως την υπόθεση.»

Εκείνο όμως που μπορώ να σας πως είναι ότι αυτοί πήγαν εκεί για να σκοτώσουν. Αυτή δεν ήταν μια συμπλοκή, όπως λανθασμένα αναφέρεται. Ήταν μια καταδρομική επιχείρηση, πολύ καλά σχεδιασμένη. Πήγαν για να τον σκοτώσουν»,συμπλήρωσε.

Στις φυλακές ο 23χρονος χούλιγκαν

Ο 23χρονος χούλιγκαν, ο οποίος θα απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή τα αρνήθηκε όλα. «Δεν ήμουν στο επεισόδιο. Δεν έχω σχέση. Ούτε με τον σύνδεσμο έχω ανάμειξη» υποστήριξε. Τον 23χρονο φέρεται να αναγνώρισε τραυματισμένος φίλος του θύματος. Οι δύο τραυματισμένοι φίλοι του 19χρονου έμαθαν μόλις χθες το χαμό του φίλου τους, ενώ την Πέμπτη πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Οι έρευνες της αστυνομίας επεκτείνονται προς κάθε κατεύθυνση. Εξετάζεται και τυχόν διασύνδεση των χούλιγκαν με ακροδεξιούς κύκλους που βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις στο επαλ Σταυρούπολης.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει κινηθεί με ταχύτητα και μεθοδικότητα και η έρευνα της θα φτάσει ως το τέλος για να αποδοθεί πλήρως δικαιοσύνη όπως το οφείλουμε και όπως είναι το λιγότερο που πρέπει να γίνει σε αυτή τη τραγωδία. Εξίσου όμως απαίτηση των πολιτών είναι να μπει επιτέλους τέλος στο παρακράτος της βίας και του οπαδικού χουλιγκανισμού” τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments