Διεθνή

Επική γκάφα Μπάιντεν: «Ο άνθρωπος έχει όπλα» – Το αμήχανο αστείο σε εκδήλωση κατά του εγκλήματος

Επική γκάφα Μπάιντεν: «Ο άνθρωπος έχει όπλα» – Το αμήχανο αστείο σε εκδήλωση κατά του εγκλήματος
«Ο άνθρωπος έχει όπλα»: Αμηχανία από το ατυχές αστείο του Τζο Μπάιντεν, σε εκδήλωση κατά του εγκλήματος στη Νέα Υόρκη.

«Ο άνθρωπος έχει μερικά όπλα». Στη φράση αυτή συνοψίζεται η νέα γκάφα του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο  Μπάιντεν, για τα «όπλα»  άνδρα σε εκδήλωση κατά του εγκλήματος. Ο Τζο Μπάιντεν έκανε αυτό ακριβώς το αμήχανο σχόλιο, που σχετίζεται με όπλα κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε σχολείο στο Κουίνς.

Εκείνο που εντείνει την αμηχανία, είναι το γεγονός πως ο Αμερικανός Πρόεδρος, έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο σε εκδήλωση κατά του εγκλήματος, των εγκληματικών συμπεριφορών, που καταγράφονται μεταξύ νέων ανθρώπων. Ο Μπάιντεν συνοδευόταν από τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς. Είχε συναντήσεις  με ηγέτες της κοινότητας για να συζητήσουν προγράμματα παρέμβασης στη βία, εν μέσω έξαρσης της εγκληματικότητας και ξεσπάσματος κύματος εγκλημάτων,. που τελούνται με τη χρήση όπλων στη πόλη.

Ο Μπάιντεν παρουσιάστηκε σε έναν από τους επικεφαλής του προγράμματος, τον Shyism Bryant, τον οποίο χαιρέτησε με μια αγκαλιά. «Θα σου πω κάτι φίλε. Αυτός ο άνθρωπος έχει όπλα», είπε ο Μπάιντεν, σφίγγοντας τον μυ του μπράτσου του Μπράιαντ. «Όχι άλλα όπλα» αστειεύτηκε ένας άλλος άνδρας. “Εννοώ αυτά τα όπλα”, είπε ο Μπάιντεν, “Κακή επιλογή λέξεων”.

Μία ακόμα πρόσφατη γκάφα του Αμερικανού Προέδρου: Έβρισε δημοσιογράφο – Λόγια βαριά με ανοιχτό μικρόφωνο

Εκτός εαυτού ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, όταν δέχτηκε ερώτηση για τον πληθωρισμό στη χώρα, που έχει ανέλθει σε επίπεδο άνευ προηγουμένου, τα τελευταία 40 χρόνια. Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε απαξιωτικά το ερώτημα, ενώ δεν δίστασε να προχωρήσει και σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του δημοσιογράφου.

Ήταν μία γκάφα ή ένα ηθελημένο ξέσπασμα; Ο Τζο Μπάιντεν έβρισε χθες Δευτέρα δημοσιογράφο, γιατί το ερώτημα που του έθεσε για τον πληθωρισμό δεν του άρεσε. Παρόντες και αυτήκοοι μάρτυρες των υβριστικών χαρακτηρισμών, πλήθος εκπροσώπων του Τύπου. Το συμβάν έλαβε χώρα σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο.

Όταν δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, που προτιμούν οι συντηρητικοί, του φώναξε εν μέσω της οχλαγωγίας την ερώτηση εάν πιστεύει πως η άνοδος του πληθωρισμού είναι μειονέκτημα το τρέχον εκλογικό έτος, ο Αμερικανός πρόεδρος, που ακόμα καθόταν στο τραπέζι, απάντησε σαρκαστικά: «Είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Κι άλλος πληθωρισμός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments