Lifestyle

Ηλίας Γκιώνης: «Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον μου»

Ηλίας Γκιώνης: «Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον μου»
Ηλίας Γκιώνης: Ο ακτιβιστής ανέφερε πως υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του λόγω των αποκαλύψεων για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ηλίας Γκιώνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Ο γνωστός ακτιβιστής καταγγέλλει ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του μετά τις αποκαλύψεις που έχει κάνει για εμπλοκή γνωστών ονομάτων στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός ακτιβιστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου και υποστήριξε ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του από ανθρώπους της νύχτας. Όπως πρόσθεσε: «Το γνωρίζουμε με τον δικηγόρο μου από την πρώτη μέρα, αλλά για να ζητήσω προστασία από τις Αρχές πρέπει να έχω στοιχεία που να αποδεικνύουν τις απειλές για να με προστατεύσουν», είπε.

Νέα στοιχεία για τα κυκλώματα

Παράλληλα, υπήρξε ένταση με τη δημοσιογράφο Άρια Καλύβα, με τον ακτιβιστή να την κατηγορεί για ορισμένα πράγματα που είχε πει για εκείνον στο παρελθόν.

«Αν μου επιτρέπετε κ. Γκιώνη, νομίζω όλοι χειροκροτήσαμε τις ενέργειές σας» του απάντησε εκείνη, με τον Ηλία Γκιώνη να τονίζει πως «σας ξαναλέω δείτε πάλι το βίντεο και τι έχετε πει για μένα και μετά θα έρθετε να μου πείτε αυτά που λέτε».

Στην ίδια εκπομπή, τοποθετήθηκε και ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος αναμένεται να προσκομίσει τις επόμενες ημέρες στον εισαγγελέα νέα στοιχεία για «κυκλώματα», όπως είπε.

Ηλίας Γκιώνης: Δέχομαι απειλές γενικού περιεχομένου

Το κυριότερο που με απασχολεί είναι η ασφάλειά μου και η ασφάλεια των θυμάτων. Δέχομαι απειλές γενικού περιεχομένου. Δεν θέλω να το πλατιάσω. Δε φοβάμαι και θα το αποδείξω. Για μένα αυτό το πράγμα δεν έχει να κάνει με μένα και τον κόσμο. Ξεκινάει από την κοπέλα που βιάστηκε και για όλα τα υπόλοιπα θύματα που με εμπιστεύτηκαν» είπε αρχικά ο Ηλίας Γκιώνης.

“Υπάρχουν κοπέλες που φοβούνται για τη ζωή τους”

Παράλληλα, ο ακτιβιστής αποκάλυψε ότι έχει συλλέξει ονόματα που εμπλέκονται και είναι από διάφορους κλάδους. «Υπάρχουν θέματα που ανήκουν στον αθλητισμό, στην πυγμαχία, υπάρχουν άτομα από ριάλιτι και το μεγάλο κεφάλι είναι επιχειρηματίες που έχουν χρήματα και άκρες να το στηρίξουν αυτό. Οι κοπέλες που μου έδωσαν τα στοιχεία, λαμβάνουν και αυτές μηνύματα. Υπάρχουν κοπέλες που φοβούνται για τη ζωή τους κι εγώ έχω δημοσιοποιήσει από αυτά που έχω λάβει το 1/10».

Ο Ηλίας Γκιώνης τόνισε ότι δεν έχει κληθεί από τις Αρχές. «Και να μου ζητήσουν δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ από την ελληνική αστυνομία γιατί με την έρευνα που έχω κάνει έχω καταλήξει ότι υπάρχουν άτομα που καλύπτουν τους κυρίους αυτούς. Όλο αυτό το κύκλωμα εμπλέκει μέσα και ονόματα πολιτικών, τα οποία είναι τεράστια και όπως με ενημερώνουν οι δημοσιογράφοι σύντομα θα βγουν στο προσκήνιο» δήλωσε ο Ηλίας Γκιώνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments