Trash

Αγγελική Ηλιάδη: Λύγισε για τον θάνατο του πατέρα της

Αγγελική Ηλιάδη: Λύγισε για τον θάνατο του πατέρα της

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - farma.greece

Αγγελική Ηλιάδη: «Επειδή είναι πολύ πρόσφατος ο χαμός του μπαμπά μου, θέλω να πω ότι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο είμαι εδώ, είναι εκείνος».

Με αφορμή τη συζήτηση με τον παρουσιαστή της Φάρμας Σάκη Τανιμανίδη για το πόσο τους έχει λείψει η επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους οι παίκτες άνοιξαν την καρδιά τους και προχώρησαν σε προσωπικές εξομολογήσεις με την Αγγελική Ηλιάδη να λυγίζει μπροστά στην κάμερα αφού ο χαμός του πατέρα της είναι πολύ πρόσφατος και το πένθος της μεγάλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi)

Τι είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια:

«Επειδή είναι πολύ πρόσφατος ο χαμός του μπαμπά μου, θέλω να πω ότι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο είμαι εδώ, είναι εκείνος. Είναι κάτι που ήθελε πάρα πολύ να το κάνω, το να έρθω εδώ και γι’ αυτό, για κάποιο διάστημα, είχε απαγορεύσει τη μαμά μου να με ενημερώνει για την κατάστασή του. Για να μην φύγω από εδώ. Ξέρω λοιπόν ότι εκεί που είναι, είναι πολύ χαρούμενος για μένα και πολύ περήφανος και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ», είπε λυγίζοντας η Αγγελική Ηλιάδη.

Η νέα της σχέση

Ωστόσο η ερωτική σχέση που έχει αναπτύξει με τον Γρηγόρη φαίνεται πως έχει προχωρήσει πολύ καθώς πλέον μιλάνε και για γάμο ανοιχτά.

Οι δύο συμμετέχοντες γνωρίστηκαν στη Φάρμα και μέσα σε μικρό διάστημα ταίριαξαν. Αν και η γνωστή τραγουδίστρια χρειάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι για λίγο -λόγω θανάτου του πατέρα της- τώρα φαίνεται να απολαμβάνει περισσότερο το νέο της φλέρτ.

Ένας από τους συμπαίκτες τους πρότεινε στην Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, αν ποτέ παντρευτούν, να γίνει εκείνος κουμπάρος. Τότε, η τραγουδίστρια απάντησε ότι αυτό το κεφάλαιο έχει ολοκληρωθεί για εκείνη. Από την άλλη ο Γρηγόρης Αναστασιάδης δήλωσε πως δεν θέλει να παντρευτεί.

«Έχω αποβάλει αυτό το concept από το μυαλό μου. Δεν είναι και απαραίτητο να συμβεί. Έχω κάνει τα παιδιά μου, είμαι μια χαρά, ολοκληρωμένη, οπότε δεν με ενδιαφέρει ο γάμος», απάντησε αρχικά η τραγουδίστρια και πρόσθεσε στη συνέχεια γελώντας: «Αν μου κάνει όμως πρόταση ο Γρηγόρης δεν ξέρω αν θα αρνηθώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments