Πολιτική

Δολοφονία Άλκη: Δικαιοσύνη μέχρι τέλους το μήνυμα Θεοδωρικάκου

Δολοφονία Άλκη: Δικαιοσύνη μέχρι τέλους το μήνυμα Θεοδωρικάκου
Δολοφονία Άλκη: Δηλώσεις μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Δηλώσεις μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο κ. Θεοδωρικάκος με μήνυμά του αναφέρει: «Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για την δικαιοσύνη ,για την πολιτεία συνολικά, η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό».

Θεοδωρικάκος: Θα κλείσουν όλοι σύνδεσμοι

Αποφασισμένη να βάλει τέλος στον χουλιγκανισμό και στα φαινόμενα κάθε μορφής βίας στους αθλητικούς χώρους είναι η κυβέρνηση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, σε συνεντεύξεις του σε Alpha και ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός έστειλε μήνυμα για την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης και για τον λόγο αυτό η Αστυνομία θα εντείνει τους ελέγχους για να κλείσει όλους τους παράνομους συνδέσμους φιλάθλων, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους αθλητικούς φορείς να συνεργαστούν προκειμένου να επιστρέψουν οι οικογένειες στα γήπεδα.

Όλοι κρινόμαστε – Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας

«Τώρα κρινόμαστε όλοι για την αποφασιστικότητα να βάλουμε τέλος στο χουλιγκανισμό και την εγκληματικότητα μέσα και έξω από τα γήπεδα» δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος και πρόσθεσε: «Η Ελληνική Αστυνομία εντείνει κάθε μέρα πλέον τους ελέγχους, κλείνει τους παράνομους συνδέσμους φιλάθλων. Αναδεικνύει εγκλήματα όπως εμπορία ναρκωτικών οπλοκατοχή και άλλα που έχουν εμφανιστεί σε αυτούς τους συνδέσμους και οδηγεί όλους τους παραβάτες στη δικαιοσύνη. Αλλά δεν φτάνει αυτό, οφείλουμε να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, πολιτεία και αθλητικοί φορείς για να γυρίσουμε στα γήπεδα οι φίλαθλοι, οι οικογένειες, τα νέα παιδιά χωρίς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments