Trash

Survivor spoiler 6/2: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία

Survivor spoiler 6/2: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία
Survivor spoiler 6/2: Μια πρώτη εκτίμηση για το ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Το τελευταίο καιρό η ομάδα που καταφέρνει και παίρνει σε κάθε αγώνισμα την νίκη στο Survivor 2022 είναι οι Διάσημοι. Έχουν καταφέρει ένα απίστευτο σερί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τι θα γίνει με την 1η ασυλία της εβδομάδας, θα καταφέρουν να την πάρουν;

Μεγάλο γλέντι για την κόκκινη ομάδα έγινε στο επεισόδιο του Σαββάτου όταν κέρδισαν στον στίβο μάχης. Η ανησυχία βέβαια είναι έκδηλη και στην παραγωγή για την ασιτία της μπλε ομάδας. Ούτε το γλυκό δεν μπόρεσαν να κερδίσουν οι Μαχητές στο παιχνίδι ερωτήσεων.  Δεν τους ήθελε ούτε στην ψαριά ο καιρός για να βρούνε κάτι να φάνε. Survivor spoiler 6/2

Survivor spoiler 6/2: Διάσημοι ή Μαχητές;

Μεγάλος στίβος μάχης, παζλ και με αυξημένη δυσκολία ο τελικός στόχος. Από τη στιγμή που οι Διάσημοι είναι στο 9-0 και έχουν και γεμάτα στομάχια φαντάζουν το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Ας μην ξεχνάμε μάλιστα πως ο νικητής του αγωνίσματος ασυλίας δεν έχει κάποιο έπαθλο να κερδίσει. Η κόκκινη ομάδα δείχνει να γίνεται έξαλλοι ο ένας με τον άλλον. Η Βρισηίδα είναι στο επίκεντρο ενός μεγάλου καυγά που παίρνει μπάλα κι άλλους παίκτες.

Όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο, το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, η Βρισηίδα έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με τον ποδοσφαιριστή στην καλύβα των Κόκκινων, σε σημείο που εκείνη βγαίνει εκτός εαυτού. Όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο, το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, η Βρισηίδα έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με τον ποδοσφαιριστή στην καλύβα των Κόκκινων, σε σημείο που εκείνη βγαίνει εκτός εαυτού.

Σε μία μέρα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την νίκη την παίρνουν οι Μαχητές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments