Αθλητισμός

Μαρτίνς: «Έχουμε γίνει ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει»

Μαρτίνς: «Έχουμε γίνει ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει»
Μαρτίνς: Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την πρόσφατη νίκη των ερυθρόλευκων κόντρα στον Ιωνικό στην Νίκαια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δηλώσεις στο Olympiacos TV για τη νίκη του Ολυμπιακού στη Νίκαια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει την Κυριακή κόντρα στον Ιωνικό μέσα στην έδρα του.

Ο Μαρτίνς μίλησε για τη βελτίωση του Ολυμπιακού: Έχουμε αλλάξει. Έχουμε πραγματικά γίνει ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει. Ο καλός Ολυμπιακός. Έχουμε βρει την κανονικότητά μας. Τα αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα είναι αυτά που θέλουμε αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε πως υπάρχει πρόοδος.

Τις επιστροφές που είχε ο Ολυμπιακός: Παίξαμε σκληρά παιχνίδια. Υπάρχουν παίκτες που προστέθηκαν και βοήθησαν όπως ο Μανωλάς. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως θα υπάρξει πολύ μεγαλύτερη πρόοδος.

Οι φάσεις του αγώνα

Με πρωταγωνιστή τον Τόμας Βατσλίκ και σκόρερ τους Αγκιμπού Καμαρά (24’), Τικίνιο Σοάρες (56’πέν.) και Γιώργο Μασούρα (58’), η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε με 3-0 του Ιωνικού στη Νεάπολη και βρέθηκε, έστω και προσωρινά, στο +12 από τον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν μόλις στο 3ο λεπτό, με κεφαλιά του Τικίνιο έπειτα από σέντρα του Ματιέ Βαλμπουενά. Το γκολ, ωστόσο, ακυρώθηκε με παρέμβαση του Video Assistant Referee, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ήταν σε θέση οφσάιντ ο Μαντί Καμαρά.  ΙΩΝΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜΕΣΑ-1200x783

Ο Ιωνικός έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 14’, όταν ο Ρεϊνάλντο Λένις, έπειτα από πάσα του Αίας Άοσμαν βγήκε από πλάγια θέση απέναντι στον Βατσλίκ, με τον Τσέχο να διώχνει με το πόδι σε κόρνερ.

Εν τέλει ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 24’, με τη βολίδα του Καμαρά από τα 26 μέτρα που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Λευτέρη Χουτεσιώτη.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν υπόθεση του Μασούρα που, μάλιστα, πέρασε στο ματς καθώς τραυματίστηκε (στον αριστερό προσαγωγό) ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ κέρδισε πέναλτι από τον Αλεϊς Ρομαό στο 54’, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τικίνιο.

Τέσσερα λεπτά μετά, με ωραίο αριστερό πλασέ νίκησε και πάλι τον Χουτεσιώτη για το 0-3.

Ιωνικός – Δημήτρης Σπανός: Χουτεσιώτης, Τσιγκρίνσκι (89′ Τσιριγώτης), Σάντσες, Κιάκος, Ματσούκας (89′ Πογκοσιάν), Κάνιας, Ρομαό, Λένις (79′ Μαχαίρας), Ντάλσιο, Άοσμαν, Μάντζης (79′ Μάναλης).

Ολυμπιακός -Πέδρο Μαρτίνς: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (83′ Ο. Μπα), Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά (66′ Ονιεκούρου), Μ. Καμαρά, Βαλμπουενά (46′ Μπουχαλάκης), Α. Καμαρά, Ροντρίγκες, Τικίνιο (66′ Αραμπί).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments