Αθλητισμός

Γήπεδα μέτρα: Αύξηση των οπαδών ζητά το Υπουργείο Υγείας

Γήπεδα μέτρα: Αύξηση των οπαδών ζητά το Υπουργείο Υγείας
Γήπεδα μέτρα: Το Υπουργείο Υγείας έχει προτείνει στην Επιτροπή των Ειδικών την αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα.

Αύξηση των οπαδών στα γήπεδα ζητά το υπουργείο Υγείας από την επιτροπή των ειδικών εμπειρογνωμόνων. Η χαλάρωση των μέτρων και η αύξηση του ορίου των φιλάθλων στα γήπεδα αναμένεται να συζητηθεί στην Επιτροπή την Πέμπτη.

Σε περίπτωση μάλιστα που εγκριθεί από τους ειδικους, θα αρχίσει να εφαρμόζεται από το επόμενο Σαββατοκύριακο, 19 και 20 Φεβρουαρίου. Μέχρι και σήμερα ο περιορισμός της πληρότητας των γηπέδων παραμένει στο 10%, με ανώτατο όριο τους 1.000 φιλάθλους.

Στο 10% η πληρότητα

Κατά τη  ανακοίνωση των αποφάσεων, από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, η απόφαση για τα γήπεδα παρέμεινε στο ισχύον καθεστώς με την υπόσχεση ότι θα επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα.

Δηλαδή, το ποσοστό χωρητικότητας των γηπέδων παραμένει στο 10%, με ανώτατο όριο 1.000 άτομα και υπό αυτά τα δεδομένα θα διεξαχθεί και το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Μένει τώρα το πώς θα αντιδράσουν οι ομάδες αλλά και η διοργανώτρια αρχή.

«Όπως είχαμε δεσμευτεί, τα μέτρα θα έμεναν για το απολύτως απαραίτητο χρονικό διάστημα που απαιτούνταν. Η πίεση στο εθνικό σύστημα υγείας παραμένει, αλλά υπάρχει ισορροπία σε εισιτήρια και εξιτήρια. Τα νέα δεδομένα για τη μετάλλαξη Όμικρον δείχνουν μικρότερο χρόνο νόσησης και νοσηρότητα σε σχέση με τη Δέλτα», τόνισε ο κ. Πλεύρης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments