Αθλητισμός

Ο Μάικ Μπατίστ κόντεψε να παίξει ξύλο με φίλαθλο στο Γουίζαρντς-Χιτ

Ο Μάικ Μπατίστ κόντεψε να παίξει ξύλο με φίλαθλο στο Γουίζαρντς-Χιτ
Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Μάικ Μπατίστ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα των Γουίζαρντς με τους Χιτ.

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Μάικ Μπατίστ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα των Γουίζαρντς με τους Χιτ και λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με φίλαθλο.

Η ομάδα της Γουάσινγκτον έχασε για ένατη φορά στα τελευταία έντεκα παιχνίδια κι ένας αγανακτισμένος φίλος των “μάγων” πήγε πίσω από τον πάγκο κι άρχισε να βρίζει, βγάζοντας εκτός ορίων τον Μπατίστ, ο οποίος εργάζεται ως υπεύθυνος για την ατομική βελτίωση των παικτών.

Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού σηκώθηκε και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του οπαδού, με τους Τόμας Μπράιαντ και Μοντρέζλ Χάρελ να τον συγκρατούν για να μην τον χτυπήσει. Ο προπονητής των Γουίζαρντς, Γουές Άνσελντ, ρωτήθηκε μετά τον αγώνα για το συμβάν: «Από ό,τι κατάλαβα, ένας οπαδός είπε κάτι που ξεπέρασε τα όρια. Προφανώς πρέπει να μη δίνουμε σημασία και να απέχουμε από τέτοιες αντιδράσεις. Αυτό που ειπώθηκε μάλλον εκνεύρισε έναν από τους προπονητές μας και τον επηρέασε. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να δίνουμε σημασία», δήλωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments