Αθλητισμός

Άσχημα τα νέα για τον Σανκαρέ

Άσχημα τα νέα για τον Σανκαρέ
«Ανησυχώ πραγματικά για την ασφάλειά μου. Αυτή τη στιγμή είμαι στο αυτοκίνητό μου ακόμα, για να μπορώ να φορτίζω το τηλέφωνό μου επειδή μου άδειασαν το σπίτι, και κόπηκε το ρεύμα και το internet στο χώρο μου.

Δημόσια έκκληση για βοήθεια έκανε τις πρώτες ώρες της Τετάρτης ο Σενεγαλέζος πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Γιουνούς Σανκαρέ, μέσω της γαλλικής εφημερίδας, «L’équipe», όντας σε κατάσταση απόγνωσης. Ο Σανκαρέ καταγγέλλει όσα βιώνει στην Τουρκία και την Γκιρεσούνσπορ, όπου μετακινήθηκε το περασμένο καλοκαίρι απ’ το τριφύλλι.

Ο Σανκαρέ πήρε ο ίδιος τηλέφωνο μέσα από το αυτοκίνητό του στην πασίγνωστη εφημερίδα της Γαλλίας και έκανε έκκληση για βοήθεια, καταγγέλλοντας μάλιστα πως ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας απείλησε την ασφάλειά του, ενώ νωρίτερα βρήκε το σπίτι που διαμένει άδειο και με κομμένο το ρεύμα.

«Ανησυχώ πραγματικά για την ασφάλειά μου. Αυτή τη στιγμή είμαι στο αυτοκίνητό μου ακόμα, για να μπορώ να φορτίζω το τηλέφωνό μου επειδή μου άδειασαν το σπίτι, και κόπηκε το ρεύμα και το ίντερνετ στο χώρο μου.

Απειλείται η ασφάλειά μου. Μετά από ένα ματς όλα άλλαξαν, δεν έπαιξα ξανά και μετά από λίγο ξεκίνησαν να μου βάζουν κάποια γελοία πρόστιμα. Έμεινα σιωπηλός.

Τελικά, μου ζήτησαν να μειώσω τον μισθό μου, ανέφερε. Δεν δέχτηκα και ο πρόεδρος με απείλησε λέγοντάς μου: «Να ξέρεις ότι δύσκολα μπορώ να κρατήσω τους οπαδούς μας. Αν σου συμβεί κάτι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα…» είπε ο Σενεγαλέζος μέσος που είναι ξεκάθαρο ότι βιώνει δύσκολες καταστάσεις στη γειτονική χώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments