Τεχνολογία

Apple: Παρουσιάζει το φθηνότερο iPhone της το Μάρτιο

Apple: Παρουσιάζει το φθηνότερο iPhone της το Μάρτιο
Apple:Οι οθόνες του iPhone SE βρίσκονται ήδη στο στάδιο της παραγωγής και ξεκινάει η συναρμολόγηση, θα δούμε τα πρώτα μοντέλα την Άνοιξη.

Όπως συνηθίζει η Apple στο διάστημα της πανδημίας, δηλαδή από τον Μάρτιο του 2020 και έπειτα, η παρουσίαση θα γίνει μέσω διαδικτύου.

Σήμερα, η Apple διαθέτει μόνο μία χαμηλού κόστους συσκευή, το iPhone SE, το οποίο έκανε την παρθενική του εμφάνιση την Άνοιξη του 2020 ενώ η τιμή του στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέρχεται περί τα 399 δολάρια στη βασική του έκδοση. Πρόκειται για το πλέον πρόσφατο μοντέλο της εταιρείας στο οποίο χρησιμοποιείται ακόμα ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος Touch ID. Apple

Το αναβαθμισμένο μοντέλο αναμένεται να διατηρεί τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές του προκατόχου του αλλά με ταχύτερο επεξεργαστή και υποστήριξη δικτύου.

Προς το παρόν το iOS 15.4 βρίσκεται σε φάση δοκιμών επιπέδου beta

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις και σε επίπεδο λογισμικού με το iOS 15.4, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Apple για φορητές συσκευές, να παρουσιάζεται στο ίδιο διαδικτυακό event. Προς το παρόν το iOS 15.4 βρίσκεται σε φάση δοκιμών επιπέδου beta.

Ρεπορτάζ του Bloomberg αποκαλύπτει πως η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Μάρτιο το φθηνότερο 5G iPhone της και ένα αναβαθμισμένο iPad. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για την πρώτη αναβάθμιση στο iPhone SE εδώ και δύο χρόνια και πλέον θα έρθει με 5G δυνατότητες, βελτιωμένη κάμερα και πιο γρήγορο επεξεργαστή.

Οι οθόνες του iPhone SE βρίσκονται ήδη στο στάδιο της παραγωγής και ξεκινάει η συναρμολόγηση. Θα δούμε τα πρώτα μοντέλα την Άνοιξη τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς πώληση τον Απρίλιο ή το Μάιο.

Η ονομασία του νέου μοντέλου δεν έχει κλειδώσει ακόμα και στο τραπέζι υπάρχουν τα iPhone SE 3, iPhone SE 2022 και iPhone SE Plus. Η τιμή του εκτιμάται στα $300, ενώ το iPhone SE 2020 είχε κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στα $399.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments