Trash

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο διαφημίζει sex shop – Επικό video

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο διαφημίζει sex shop – Επικό video
Ο Πάτρικ Ογκουνσότο διαφημίζει sex shop - Επικό video

Νέο υλικό έδωσε για μία ακόμα φορά μία από τις πιο cult φυσιογνωμίες του ελληνικού ποδοσφαίρου..

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο, που έμεινε στην ιστορία για τη διαμαρτυρία του για το πέναλτι (ποτς γκενεν αυτό) πρόσθεσε στη συλλογή του άλλη μία επική εμφάνιση…

Αυτή τη φορά ο 38χρονος παλαίμαχος με τη φανέλα του Εργοτέλη, έχοντας 71 γκολ σε 115 συμμετοχές στην πρώτη του θητεία στην Κρήτη, το «τερμάτισε» αλλά το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!!!

Ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν, διαφήμισε ένα sex shop, σε ένα επικό video που τελειώνει με την προτροπή του Ογκουνσότο «Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο».

Δείτε το επικό βίντεο με τις “παροτρύνσεις” του Ογκουνσότο

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο κατάγεται από τη Νιγηρία.

Άρχισε την καριέρα επίσημα στον ΑΠΟΕΛ στην ηλικία των 16. Μετά από έναν χρόνο έκανε την μεταγραφή στον Εργοτέλη Ηρακλείου, που έπαιξε στην τρίτη εθνική.

Στην πρώτη του σεζόν, ο Ογκουνσότο σκόραρε 30 γκολ σε 32 παιχνίδια και βοήθησε την ομάδα του να πάει στην Β’ Εθνική. Μετά από άλλο ένα βήμα, ο Πάτρικ σκόραρε 11 τέρματα σε 29 παιχνίδια στην Α΄ εθνική, αλλά η ομάδα κατέβηκε ξανά στη Β’. Ο Ογκουνσότο πήρε μεταγραφή στο Βέλγιο στην ομάδα του Βέστερλο, όπου έγινε και ο τοπ σκόρερ με 20 τέρματα σε 31 ματς.

Στις 18 Ιανουαρίου 2008, ο Ογκουνσότο επέστρεψε στον Εργοτέλη με ένα συμβόλαιο τριών χρόνων, μετά από μια προσέγγιση με την Ισπανική ομάδα της Κάδιθ. Τον Ιούλιο 2013 υπέγραψε στον Αχαρναϊκό, ενώ έμεινε ελεύθερος το Δεκέμβρη του ίδιου έτους. Στις αρχές του 2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας.

Στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε διαδοχικά σε Δόξα Τριλόφου, Μακεδονικό, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και Ποδοσφαιρικό Όμιλο Μουδανιών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments