Ελλάδα

Δολοφονία Κυψέλη: Σκότωσε τον 7χρονο γιο της και τον έκρυβε 5 χρόνια στο μπαλκόνι

Δολοφονία Κυψέλη: Σκότωσε τον 7χρονο γιο της και τον έκρυβε 5 χρόνια στο μπαλκόνι
Δολοφονία Κυψέλη: Ένα αποτρόπαιο έγκλημα ήρθε στην επιφάνεια στην περιοχή της Κυψέλης.

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος που ήρθε στην επιφάνεια στην περιοχή της Κυψέλης.

Μητέρα σκότωσε το 7χρονο αγοράκι της και το έκρυβε για 5 χρόνια στο μπαλκόνι του σπιτιού της. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, εντοπίστηκαν στο μπαλκόνι του σπιτιού της μητέρας τα οστά του παιδιού, που αγνοείτο εδώ και πέντε χρόνια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του 7χρονου αγοριού σκότωσε το παιδί της και ομολόγησε το έγκλημα στους αστυνομικούς. Τόσο η μητέρα όσο και ο σύντροφός της θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για την αποτρόπαια και φρικιαστική δολοφονία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα είχε ισχυριστεί ότι το παιδί της το είχε ο πατέρας του στην Πολωνία, με τον οποίο είχαν χωρίσει. Όμως, οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση του αγοριού, βρήκαν τα οστά του παιδιού θαμμένα σε μια εργαλειοθήκη στη βεράντα του σπιτιού της μητέρας στην Κυψέλη, επί της οδού Αστυπάλαιας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τόσο την ίδια όσο και τον σύντροφό της, οι οποίοι έχουν ομολογήσει.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο σύντροφος της μητέρας άφηνε το παιδί νηστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν άρχισε να διαμαρτύρεται, του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία, προκαλώντας του ασφυκτικό θάνατο. Η γυναίκα ήταν μπροστά αλλά δεν έκανε τίποτα για να σώσει τον γιο της. Ύστερα από μία ώρα, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρό.

Στη συνέχεια το ζευγάρι έφτιαξε ένα “τάφο” με τούβλα στο δώμα, όπου έθαψε το άτυχο αγοράκι. Αργότερα, που ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έκανε έξωση στο ζευγάρι, ο Πολωνός έβαλε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και περιφερόταν με αυτή σε δρόμους της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια χώρισε με την μητέρα του αγοριού.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης νοίκιασε στη συνέχεια ένα διαμέρισμα στην οδό Αστυπάλαιας, επίσης στην Κυψέλη, ενώ τοποθέτησε τα οστά του αγοριού μέσα δυο μαύρες σακούλες στην εργαλειοθήκη, την οποία έκρυψε μέσα σε ένα καναπέ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments