Lifestyle

Σοφία Αλιμπέρτη: Η νέα ζωή στην Πάρο και η άρνησή της να επιστρέψει στην τηλεόραση

Σοφία Αλιμπέρτη: Η νέα ζωή στην Πάρο και η άρνησή της να επιστρέψει στην τηλεόραση

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - mihail_v

Σοφία Αλιμπέρτη: «Με έχει φωτογραφίσει κι εμένα σε προσωπικές στιγμές που τον παρακαλάω να μην τις βγάλει για να μη γίνουμε ρεζίλι».

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία βρέθηκε δίπλα στο πλευρό του γιού της Μιχαήλ Βαρθακούρη στην πρώτη του έκθεση φωτογραφίας. Μαζί με τον Γιάννη Πάριο και τον μικρό τους γιο Good Job Nicky, η οικογένεια βρέθηκε στην Γλυφάδα για να υποστηρίξει τον  Μιχαήλ Βαρθακούρη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Good Job Nicky (@goodjobnicky)

Η γνωστή ηθοποιός – παρουσιάστρια μετά από αρκετό καιρό, έκανε τις νέες της δηλώσεις στους δημοσιογράφους μιλώντας για την ζωή της στην Πάρο αλλά και την απόφασή της να επιστρέψει για λίγο διάστημα στην Αθήνα, μετά από 1,5 χρόνο απουσίας.

«Με έχει φωτογραφίσει κι εμένα σε προσωπικές στιγμές που τον παρακαλάω να μην τις βγάλει για να μη γίνουμε ρεζίλι»

«Έχει κι άλλα ταλέντα. Θα μπορούσε να είναι και ηθοποιός. Επέμενα πολλά χρόνια για τη φωτογραφία, ωστόσο εκείνος ένιωσε έτοιμος τώρα. Και τώρα είναι το σωστό. Με έχει φωτογραφίσει κι εμένα σε προσωπικές στιγμές που τον παρακαλάω να μην τις βγάλει για να μη γίνουμε ρεζίλι», ανέφερε η Σοφία Αλιμπέρτη για τον γιο της, Μιχαήλ Βαρθακούρη.

Η αγάπη της για την Πάρο

Η αγάπη της για το όμορφο νησί της Πάρου  την οδήγησε να ζει μόνιμα στο νησί, εκεί όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Φυσικά η ίδια ταξιδεύει συχνά πίσω στην Αθήνα, μόνο που η περίοδος της καραντίνας την κράτησε θέλοντας και μη  στο αγαπημένο της νησί.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Έχεις μία καταπληκτική ποιότητα ζωής, όπου κι αν κοιτάξουν τα μάτια σου, αντικρίζουν μπλε οπότε αυτό εμένα είναι το στοιχείο μου. Τώρα που έχω έρθει εδώ μετά από 1,5 χρόνο είμαι λίγο έξω από τα νερά μου. Έχω σοκαριστεί… Αυτοκίνητα… Κίνηση… Τι είναι αυτά;» είπε στις νέες της δηλώσεις η Σοφία Αλιμπέρτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments