Ελλάδα

Το χρονικό της φρίκης στην Κυψέλη: Ο μαρτυρικός ο θάνατος του 7χρονου Ανδρέα [vid]

Το χρονικό της φρίκης στην Κυψέλη: Ο μαρτυρικός ο θάνατος του 7χρονου Ανδρέα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία Αρχείου

Φρικτό έγκλημα στην Κυψέλη: Οι βασανισμοί, ο τρόμος και οι αδικίες που υπέστη ο μικρός Ανδρέας στην τόσο σύντομη ζωούλα του, προκαλούν αποτροπιασμό.

Ασύλληπτα φρικιαστική η είδηση για το ειδεχθές έγκλημα στην Κυψέλη που αποκαλύφθηκε χθες Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022, και είχε τελεστεί εν ψυχρώ πέντε χρόνια πριν, τον Ιανουάριο του 2017 συγκεκριμένα, με θύμα ένα 7χρονο αγοράκι, που το έλεγαν Ανδρέα. Το στυγνό έγκλημα έχει σοκάρει και βαθιά συγκλονίσει την Ελλάδα.

Οι βασανισμοί, ο τρόμος και οι αδικίες που υπέστη ο μικρός Ανδρέας στην τόσο σύντομη ζωούλα του, προκαλούν αποτροπιασμό και έχουν κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν οι κοινωνίες των ανθρώπων έχουν τελικά κάποια ελπίδα και κατά πόσον μπορούν να χαρακτηριστούν ανθρώπινες, όταν θύματα πέφτουν αθώοι, όπως μικρά παιδιά.

Και μάλιστα με την ανοχή, την αδιαφορία και την συνέργεια της ίδιας τους της “μητέρας”. Η λέξη αυτή, δεν μπορεί παρά να μπαίνει μέσα σε εισαγωγικά στην περίπτωσή της. 

Έφυγε πεινασμένος για τροφή, φροντίδα και αγάπη…

Ο μικρός Ανδρέας έφυγε στερημένος από όλα όσα αποτελούν δικαίωμα για ένα παιδί. Έφυγε βίαια, πεινασμένος και για τροφή και για φροντίδα και για αγάπη από αυτόν τον κόσμο. Η ζωή του τέλειωσε ασφυκτικά, μέσα από μία από τις πολλές,  αναίτιες και άγριες τιμωρίες. Γιατί στο σύντομο και μαρτυρικό πέρασμά του από τον κόσμο ζήτησε τροφή εκείνο το βράδυ, από μια “μητέρα”, που δεν νοιαζόταν και που ήταν πολύ απασχολημένη με ένα παιχνίδι στο διαδίκτυο.

Ο κακοποιητικός και βουτηγμένος στις εξαρτήσεις σύντροφός της, χτύπησε και τιμώρησε το παιδί για την… “ενόχληση”. Του έκλεισε το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία και το άφησε να σπαρταράει μέσα σε έναν μαρτυρικό θάνατο, δίπλα στη “μάνα” του, που δεν σταμάτησε το παιχνίδι στο διαδίκτυο, (κατά δική της παραδοχή). 

Το μόνο που ενδιέφερε τους δύο αυτούς εγκληματίες κατόπιν, ήταν πώς θα εξαφανίσουν το άψυχο κορμάκι του παιδιού και πώς θα δικαιολογήσουν την οριστική απουσία του από τον κόσμο.

Έκρυβαν το πτώμα του Ανδρέα για πέντε χρόνια σε αυτοσχέδιο τάφο στην ταράτσα

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, 29χρονη γυναίκα δολοφόνησε μαζί με τον σύντροφό της το 7χρονο παιδί της και για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε το πτώμα του στη βεράντα του σπιτιού όπου τέλεσαν το απορόπαιο έγκλημα. Ένα δώμα επί της οδού Σκιάθου στην Κυψέλη. Οι δυο τους συνελήφθησαν χθες και ομολόγησαν το έγκλημά τους.

Το αγοράκι είχε εξαφανισθεί πριν πέντε χρόνια και η μητέρα του έλεγε πως βρισκόταν στην Πολωνία με τον πρώην σύζυγό της. Oι αστυνομικοί που μετά από παραινέσεις περιοίκων, που αναζητούσαν το παιδί, όλα αυτά τα χρόνια ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης. Χθες προχώρησαν σε έρευνες στο σπίτι της οδού Αστυπάλαιας, όπου οι δυο τους είχαν μετακομίσει πια και εκεί ανακάλυψαν κρυμμένα τα οστά του παιδιού. Σε μία εργαλειοθήκη στην βεράντα.

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Η μητέρα του αγοριού μαζί με τον σύντροφό της δολοφόνησαν το αγόρι στις αρχές του 2017 σε άλλο  διαμέρισμα, ένα δώμα στην Σκιάθου 5, από το οποίο τους έγινε έξωση δύο χρόνια μετά το αποτρόπαιο έγκλημα. Έμειναν άστεγοι επί έξι μήνες περιφέροντας στην εργαλειοθήκη τα οστά του επτάχρονου με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ίσως έβρισκαν κατά καιρούς και άλλες προσωρινές κρυψώνες.

Σύμφωνα με αναφορές, το αγόρι είχε υποστεί κακοποίηση ενώ φαίνεται πως δολοφονήθηκε καθώς του έφραξαν το στόμα με μονωτική ταινία.

Ειδικότερα η μητέρα ισχυρίστηκε ότι ο σύντροφός της είχε βάλει το παιδί τιμωρία όρθιο και νηστικό και του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η ίδια δεν έκανε κάτι για να τον εμποδίσει. Όταν αργότερα πήγαν να δουν το παιδί το βρήκαν να μην αναπνέει.

Τότε το μετέφεραν στην ταράτσα του σπιτιού που έμεναν τότε όπου και το έκρυψαν σε αυτοσχέδια κατασκευή. Στη συνέχεια όταν άλλαξαν τόπο διαμονής έβαλαν τη σορό σε ένα κουτί που έμοιαζε με εργαλειοθήκη και το τοποθέτησαν στη βεράντα του σπιτιού στην οδό Σκιάθου 5. Οι ίδιοι περιέφεραν το κουτί με τα μακάβρια απομεινάρια μιας αθώας ζωής, στην Αθήνα. Φρίκη στην Κυψέλη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από το «Χαμόγελο του Παιδιού» | Ειδησεις | Pagenews.gr

«Να δούμε μήπως υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις»

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα Σάββατο, η δρ. Εγκληματολογίας, Δέσποινα Σβουρδάκου, ήταν ξεκάθαρη: «Πρέπει να εστιάσουμε να δούμε μήπως υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις όπου η μητέρα δεν επιθυμεί να μεγαλώσει με αγάπη τα παιδιά της. Ο σύντροφος έχει μια βίαιη κουλτούρα, δε γνωρίζω αν σοβαρός παράγοντας ήταν οι ναρκωτικές ουσίες και το αλκοόλ. Προκειμένου ο δράστης να αποφύγει τη σύλληψη κάνει τα πάντα για να αποφύγει το άψυχο κορμί. Αυτό γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις και επισφραγίζεται και στη συγκεκριμένη», επισήμανε η κα Σβουρδάκου.

«Προκειμένου να μην κινήσουν τις υποψίες και να μην καταλάβει η γειτονιά και οι άνθρωποι που κάνουν παρέα μαζί τους ότι το παιδί δεν είναι στη ζωή, προσπάθησαν με ένα σατανικό σχέδιο να το βάλουν στην ταράτσα», όπως επισήμανε η κα Σβουρδάκου.

Δείτε στο Video εικόνες από το σπίτι της φρίκης όπου σκότωσαν και έθαψαν πρόχειρα, τον  7χρονο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments