Lifestyle

Ο Τομ Κρουζ πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό σποτ του Super Bowl με την Πάρις Χίλτον

Ο Τομ Κρουζ πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό σποτ του Super Bowl με την Πάρις Χίλτον

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - parishilton

Στο διαφημιστικό σποτ, η Πάρις κάθεται με το άτομο που τρώει κρύα δημητριακά — και φαίνεται να συνδέεται με το βιντεοπαιχνίδι «Minecraft.»

Η Paris Hilton μόλις έκανε μια απίστευτη νέα διαφήμιση, και φαίνεται να είναι για μια εταιρεία δημητριακών με τον Tom Cruise!! Η κληρονόμος του ξενοδοχείου έβαλε το βίντεο στο Instagram και έχει τους θαυμαστές να τρελαίνονται για το γεγονός ότι μπορεί να μοιράζεται την οθόνη με τον μεγαλύτερο ηθοποιό στον κόσμο. Όμως, μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται.

Η Πάρις Χίλτον και ο Τομ Κρουζ σε τηλεοπτική διαφήμιση…μαζί

Στο διαφημιστικό σποτ, η Πάρις κάθεται με το άτομο που τρώει κρύα δημητριακά — και φαίνεται να συνδέεται με το βιντεοπαιχνίδι «Minecraft.» Φυσικά, η Πάρις απορρίπτει τη φράση της υπογραφής «That’s hot» καθώς συζητά πόσο καλή γεύση έχει το προϊόν μαζί τον συμπρωταγωνιστή της.

Στη λεζάντα  γράφει, «Τα δημητριακά 🥣 είναι ζεστά 🔥… λοιπόν, κάπως. 😏💖», και κάνει tag ένα άτομο που ονομάζεται Miles Fisher.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Αποδεικνύεται ότι ο Μάιλς είναι ένας υποδυόμενος διασημοτήτων που μοιάζει ΑΚΡΙΒΩΣ με τον Τομ Κρουζ και δεν θα το ξέρατε ποτέ αν δεν το επισήμανε η Πάρις Χίλτον!

Δείτε το απίστευτο βίντεο, μοιάζει με τον Τομ Κρουζ!

Όπως αναφέραμε, ο Μάιλς Φίσερ έχει πάνω από 3 εκατομμύρια οπαδούς στο TikTok και χρησιμοποιεί «τεχνολογία βαθιάς ψεύτικης» για να υποδυθεί τον ηθοποιό «Αποστολή Αδύνατη».

Στο Instagram, διάσημοι φίλοι και θαυμαστές τρελαίνονται με το βίντεο. Ο πρωταγωνιστής του «Jersey Shore» JWoww σχολίασε: « ΔΕΝ είναι ο Τομ Κρουζ;!

«Αλλά… αυτός είναι ο Τομ Κρουζ 😱😱», πρόσθεσε ένας άλλος.

«Προσπαθείτε να πείτε ότι δεν είναι ο Τομ Κρουζ γιατί είναι ψέμα», έγραψε ένας θαυμαστής, μη θέλοντας να πιστέψει την αλήθεια. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο Today Show, ο Fisher αποκάλυψε ότι είναι το «ανεπίσημο πρόσωπο» του «deep fake κίνημα»

Ο Miles έχει όντως μεγάλη ομοιότητα με το Cruise στην πραγματική ζωή, αλλά συνεργάζεται με την τεχνολογία για να το κάνει πιο ζωντανό από ποτέ. Μπορείτε να φανταστείτε πού πάει αυτό…

«Καθώς βρίσκω τον εαυτό μου το ανεπίσημο πρόσωπο αυτού του βαθιά ψεύτικου κινήματος, είναι σημαντικό να μάθω και με γοητεύει αυτό. Αυτή είναι η αιχμή της τεχνολογίας», είπε ο Μάιλς.

Συνέχισε, «Νομίζω ότι δημιουργήσαμε το πρώτο deepfake που είναι τόσο ρεαλιστικό, που έχει δει η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων».

Σύμφωνα με αναφορές, ο REAL Tom Cruise δεν τους ζήτησε να σταματήσουν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία και έχει μετατραπεί σε μια εταιρεία που ονομάζεται «Metaphysic».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments