Πολιτική

Θάνος Πλεύρης: Θετικός στον κορωνοϊό

Θάνος Πλεύρης: Θετικός στον κορωνοϊό
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Υγείας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του

Με ανάρτησή του στα social media, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με κορωνοϊό πρώτα με self test που έπειτα επιβεβαίωσε με rapid test.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

Πριν από λίγο διαγνώστηκα θετικός στον Covid-19 με self test που επιβεβαιώθηκε από rapid. Τηρώ άμεσα το πρωτόκολλο απομόνωσης του ΕΟΔΥ και ξεκινώ να εργάζομαι από το σπίτι. Προστατεύουμε τον εαυτό μας. Εμβολιαζόμαστε για να νοσήσουμε ήπια.

Σε συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο υπουργός Υγείας προανήγγειλε αποκλιμάκωση των μέτρων, στην κατεύθυνση που κινούνται ήδη άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η κανονικότητα για τους εμβολιασμένους δεν είναι μακριά τονίζει ο υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης. «Η βασική συζήτηση με τους άλλους Υπουργούς Υγείας της ΕΕ είναι ότι σταδιακά θα πρέπει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα τη στιγμή μάλιστα που η μετάλλαξη Όμικρον είναι μεν επικίνδυνη, αλλά δεν έχει την νοσηρότητα της μετάλλαξης Δέλτα. Σε συνδυασμό με την πίεση στο Εθνικό μας Σύστημα Υγείας θα προχωρούμε σε αποκλιμάκωση των μέτρων με στόχο την γρήγορη επάνοδο στην κανονικότητα για τους εμβολιασμένους πολίτες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments