Ελλάδα

Δολοφόνοι Άλκη: Συνελήφθη ο 12ος δράστης της επίθεσης

Δολοφόνοι Άλκη: Συνελήφθη ο 12ος δράστης της επίθεσης
Δολοφόνοι Άλκη: Στα χέρια των αστυνομικών αρχών παραδόθηκε ο 12ος δράστης της φονικής επίθεσης κατά του 19χρονου στην Θεσσαλονίκη.

Παραδόθηκε και συνελήφθη ο δωδέκατος από τους δολοφόνους του Άλκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας είχε αναφέρει πως οι αρχές βρίσκονται κοντά στην εύρεση του 12ου δολοφόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αθηναίος ομολόγησε πως κρατούσε  το καραμπίτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Έλληνα, γεννηθέντα στη Θεσσαλονίκη το 2000 ο οποίος είναι ο οδηγός του Volkswagen Polo που συμμετείχε στην επίθεση. Για τον συγκεκριμένο ειχε μιλήσει ο «ποδοσφαιριστής» Γιάννης Κουμαρόπουλος αποκαλώντας τον με το όνομα «Ντίνος». Δολοφονία Άλκη

Εξαιρετικά σημαντικός ο εντοπισμός του 12ου

Ο εντοπισμός του 12ου ατόμου θεωρούνταν εξαιρετικά σημαντικός από τις Αρχές , καθώς στο όχημά του επέβαιναν ο νεαρός που φέρεται να κρατούσε το φονικό δρεπάνι και να μαχαίρωσε τον Άλκη, ο νεαρός που φέρεται να κρατούσε το μαχαίρι αλλά και ο νεαρός που φέρεται να χτύπησε με στειλιάρι τον Άλκη.

Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία του Άλκη έχουν προφυλακιστεί μέχρι στιγμής 10 άτομα.

Απολογείται σήμερα ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Με τον 20χρονο που είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε τα προηγούμενα 24ωρα στις ελληνικές διωκτικές αρχές ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος των απολογιών των έντεκα συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος θα βρεθεί στη μία μετά το μεσημέρι ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και θα παρουσιάσει τη δική του θέση για το φονικό επεισόδιο. Μέσω του συνηγόρου του είχε περιγράψει τον δικό του ρόλο ως «περιφερειακό».

“Όλοι οι συλληφθέντες αρνούνται ότι έχουν λάβει μέρος στη δολοφονία του Άλκη”

Ο κ. Κούγιας ανέφερε, στην ΕΡΤ, ότι «όλοι οι συλληφθέντες αρνούνται ότι έχουν λάβει μέρος στη δολοφονία του Άλκη, λέγοντας πως σε ερωτήσεις αν κρατούσαν το μαχαίρι ή το δρεπάνι απαντούν ότι τους έπεσε και το έπιασε κάποιος άλλος. Πλέον περιμένουμε τα αποτελέσματα από το dna και των αποτυπωμάτων που θα “δείξουν” τους δολοφόνους του Άλκη».

Καλό θα ήταν, είπε ο κ. Κούγιας, να είχαν δώσει όλα τα στοιχεία που πρέπει ώστε με τον τρόπο αυτό να δείξουν ότι έχουν καταλάβει τι έχουν πράξει γιατί ο Άλκης είχε θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι όπως και το θανατηφόρο χτύπημα στο πόδι.

“Έχει αλλάξει ο ποινικός κώδικας”

Αυτοί είναι οι αυτουργοί, τόνισε και υπογράμμισε ότι «ανεξάρτητα με το ποιος χτύπησε τον Άλκη όλοι θα καταδικαστούν. Έχει αλλάξει ο ποινικός κώδικας και αν κάποιος αποδειχθεί ότι είναι το σημαντικό πρόσωπο στη δολοφονία του κινδυνεύει να καταδικαστεί και με μεγαλύτερη ποινή».

Αναφερόμενος στους συνδέσμους των ομάδων, έφερε παράδειγμα τι γίνεται στη Λάρισα, όπου εκεί βρίσκουν μια παράγκα, τη βάφουν στα χρώματα της ομάδας και ακολούθως εκεί γίνεται η αποθήκη των όπλων αλλά και οι συγκεντρώσεις τους όπου κάνουν τα σχέδια τους. Ο κ. Κούγιας υπογράμμισε, σύμφωνα με την ertnews.gr, ότι θα πρέπει σε κάθε μεγάλη πόλη να δημιουργηθεί ειδικό τμήμα που να ασχολείται μόνο με αυτούς τους συνδέσμους, όπως το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments