Lifestyle

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η ιστορική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που άφησε εποχή

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η ιστορική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που άφησε εποχή
Η ιστορική φωτογραφία της χωρίς εσώρουχο που άφησε εποχή

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει χαρίσει αξέχαστες και μοναδικές στιγμές στο ανδρικό κοινό.

«Καυτή» παρουσία, με προκλητικό βλέμμα και κορμί που καθηλώνει, τάραξε κι εξακολουθεί να προκαλεί ταραχές, αν κι έχει «κατεβάσει ταχύτητες» σε σχέση με το παρελθόν, απολαμβάνοντας πιο ήρεμες στιγμές, βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη πολλές ψυχές.

Το καστανό κορίτσι, που κάποια στιγμή μεταμορφώθηκε σε ξανθιά για τις ανάγκες του ρόλου, αλλά γρήγορα το ξεπέρασε – κι εκείνη κι εμείς – δεν δίσταζε να τροφοδοτεί με πικάντικες πόζες τα περιοδικά, που έκαναν ουρά για μία συνεργασία μαζί της.

Απασχόλησε όσο λίγες με την προσωπική ζωή της, τις σχέσεις, αλλά και με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της, αφού ξεχώριζε για την εντυπωσιακή, όσο και πληθωρική παρουσία της…Τολμούσε όμως να κάνει αυτό που πολλές απλά το σκέφτονται…. απλά να γδυθεί για τις ανάγκες του ρόλου της, δίχως πολλές περιστροφές και αναλύσεις, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης και “κύματα” θαυμασμού για το υπέροχο κορμί της!

Ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική στα 19, κι όπως η ίδια έχει δηλώσει: «Πήγε πολύ καλά χωρίς να προσπαθήσω ιδιαίτερα ή να κάνω δημόσιες σχέσεις. Τα πράγματα έχουν κυλήσει ωραία, μου έχουν δοθεί ευκαιρίες. Ήξερα από μικρή πολύ καλά τι θέλω να κάνω. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που κάνει αυτό που θέλει. Η δουλειά για μένα είναι ευχαρίστηση, είναι ψυχαγωγία. Δεν είναι απλά δουλειά».

Σίγουρα δεν είναι απλά δουλειά και πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελα να ξαναδούν το πλάσμα Κατερίνα Παπουτσάκη σε μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές…

Όπως αυτή…

σε μία ιστορική φωτογραφία όπου ποζάρει χωρίς εσώρουχα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments