Lifestyle

Ο Πρίγκιπας Χάρι πήγε στο πρώτο του Super Bowl — με την ξαδέρφη του, την πριγκίπισσα Ευγενία

Ο Πρίγκιπας Χάρι πήγε στο πρώτο του Super Bowl — με την ξαδέρφη του, την πριγκίπισσα Ευγενία

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram -harry.dukeofsussex

Ο δούκας του Sussex εθεάθη στο πλήθος μαζί με την ξαδέρφη του Ευγενία.

Ο πρίγκιπας Χάρι αξιοποιεί στο έπακρο την Κυριακή του Super Bowl. Ο Δούκας του Σάσεξ παρακολούθησε τον μεγάλο αγώνα στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια, μαζί με την πρώτη του ξαδέρφη, την πριγκίπισσα Ευγενία. Ο Χάρι, ο οποίος μετακόμισε στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ το 2020, είναι δια βίου λάτρης των σπορ — αλλά αυτό είναι το πρώτο του Super Bowl. (Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν ζητωκραυγάζει για τους Rams του Λος Άντζελες ή για τους Σινσινάτι Bengals, αλλά η Meghan γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες.)

Μετά τη γέννηση του Ιουνίου της κόρης της Μέγκαν και του Χάρι, Λίλιμπετ, η Ευγενία έγραψε ένα εγκάρδιο μήνυμα στους περήφανους γονείς

Η Eugenie πέταξε στην Καλιφόρνια από το σπίτι της στο Windsor της Αγγλίας, όπου ζει με τον σύζυγό της Jack Brooksbank και τον 1χρονο γιο τους, August. Η πριγκίπισσα πρόσφατα γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram που αποκάλυψε το παρατσούκλι του. Ο Χάρι, 37 ετών, και η Ευγενία, 31 ετών, ήταν πολύ κοντά. Μετά τη γέννηση του Ιουνίου της κόρης της Μέγκαν και του Χάρι, Λίλιμπετ, η Ευγενία έγραψε ένα εγκάρδιο μήνυμα στους περήφανους γονείς.

«Η Eugenie και εγώ είχαμε γνωριστεί πριν γνωρίσω τον Χάρι, οπότε ήταν άνετα», είπε η Μέγκαν

«Συγχαρητήρια αγαπημένα ξαδέρφια.. δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι για όλους σας», μοιράστηκε η Eugenie στο Instagram Story της κάτω από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ζευγαριού. Μιλώντας με την Oprah Winfrey τον περασμένο Μάρτιο, η 40χρονη Meghan αποκάλυψε ότι γνώριζε την Eugenie πριν βγει με τον Harry.

«Η Eugenie και εγώ είχαμε γνωριστεί πριν γνωρίσω τον Χάρι, οπότε ήταν άνετα», είπε η Μέγκαν. «Είμαστε φίλοι μαζί τους ως ζευγάρι». Η Meghan και ο Harry ανακοίνωσαν ότι περίμεναν τη Lili αμέσως μετά τον ερχομό του γιου της Eugenie και του Jack, August.

«Αυτοί οι καιροί τείνουν να φέρνουν κοντά οικογένειες», είπε στο PEOPLE εκείνη την εποχή ένας βασιλικός άνθρωπος. “Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι η Eugenie έχει το μωρό της καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν κάνουν το δικό τους. Είναι πολύ δεμένοι.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments