Ελλάδα

Παπαδάκης σε τηλεθεατή: «Θα σε βρω, θα σου κόψω τα χέρια»

Παπαδάκης σε τηλεθεατή: «Θα σε βρω, θα σου κόψω τα χέρια»
Παπαδάκης σε τηλεθεατή: Έξαλλος ο γνωστός παρουσιαστής με τηλεθεατή για τον χυδαίο τρόπο που αναφέρθηκε στην οικογένειά του.

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης κατά την διάρκεια της εκπομπής του, όταν ένας τηλεθεατής αναφέρθηκε στην οικογένεια του. Όλα άρχισαν όταν ο γνωστός παρουσιαστής έλαβε ένα μήνυμα κατά την διάρκεια της εκπομπής του.

Ο τηλεθεατής, όπως είπε ο δημοσιογράφος, αναφερόταν με χυδαίο τρόπο στην οικογένειά του. Ο Γιώργος Παπαδάκης προειδοποίησε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του συγκεκριμένου τηλεθεατή για το προσβλητικό μήνυμά του.

Τι ανέφερε ο παρουσιαστής

Ο παρουσιαστής, Γιώργος Παπαδάκης, είπε χαρακτηριστικά: «Θα πω το ονοματεπώνυμό του και άμα θες κάνε μου… Τον Ανδρέα Λάτο, ο οποίος αναφέρεται στην οικογένειά μου με χυδαίο τρόπο. Κύριε Ανδρέα Λάτο θα ψάξω να σας βρω, όχι για να καθαρίσουμε».

Και συμπλήρωσε: «Άλλοι θα έχουν τον λόγο. Για να μπορέσετε να είστε αξιοπρεπείς απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Για εμένα μπορείτε να λέτε ότι θέλετε, αλλά για την οικογένειά μου θα σου κόψω τα χέρια από εδώ πέρα. Και επειδή δεν μπορώ να το κάνω εγώ, είμαι κατά της βίας, θα το κάνει η δικαιοσύνη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments