Lifestyle

Ο Κάνιε Γούεστ δημοσιεύσει τις προσωπικές συνομιλίες του με την Κιμ

Ο Κάνιε Γούεστ δημοσιεύσει τις προσωπικές συνομιλίες του με την Κιμ

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram -kanyewestitalia

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του, ο Ye αποκάλυψε επίσης ότι έστειλε ένα φορτηγό με τριαντάφυλλα στην Kardashian την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Κάνιε Γουέστ μοιράστηκε στιγμιότυπα από την ιδιωτική του συνομιλία με την εν διαστάσει σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν. Ο 44χρονος ράπερ μοιράστηκε στιγμιότυπα από μηνύματα όπου η σταρ του Keeping Up with the Kardashians προφανώς επικαλείται τις ενέργειές του και λέει ότι δημιουργεί ένα «επικίνδυνο και τρομακτικό περιβάλλον» για τον φίλο της, τον σταρ του SNL, Pete Davidson. Κάνιε Γούεστ

«Κάποιος θα πληγώσει τον Πιτ και αυτό θα είναι δικό σου λάθος», έγραψε η Καρντάσιαν

Ο West, ο οποίος άλλαξε νόμιμα το όνομά του σε Ye, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του με κεφαλαία γράμματα: «Μετά από αίτημα της συζύγου μου, παρακαλώ κανένας να μην κάνει τίποτα κακό εναντίον του. Θα χειριστώ την κατάσταση μόνος μου».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Davidson δημοσιοποίησε τη σχέση του με την Kardashian αναφερόμενος στην ιδιοκτήτρια  του KKW Beauty ως «φίλη» του. Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα του Saturday Night Live τον Οκτώβριο του 2021 και έκτοτε εθεάθησαν μαζί πολλές φορές, να βγαίνουν ραντεβού και να κάνουν διακοπές μαζί.

Ο Ye μοιράστηκε περισσότερα στιγμιότυπα από τη συνομιλία του με την Kardashian όπου της λέει ότι θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά μας.

«Σας άκουσα και είπα σε όλους ότι τίποτα δεν συμβαίνει στο Skete », πρόσθεσε.

Το Skete φαίνεται να είναι το παρατσούκλι του Ye για τον Davidson. Κάνιε Γούεστ

Όταν η Kardashian ρωτά γιατί ο Ye δεν μπορεί να κρατήσει τη συνομιλία τους «ιδιωτική», ο ράπερ Donda απαντά λέγοντας: «Επειδή έλαβα ένα μήνυμα από το αγαπημένο μου πρόσωπο στον κόσμο.

«Είμαι ο νούμερο ένα θαυμαστής σου», προσθέτει. “Γιατί να μην το πω σε όλους!!!!”

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του, ο Ye αποκάλυψε επίσης ότι έστειλε ένα φορτηγό με τριαντάφυλλα στην Kardashian την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments