Αθλητισμός

Τέλος από την ΑΕΚ με απόφαση Μελισσανίδη

Τέλος από την ΑΕΚ με απόφαση Μελισσανίδη
Τέλος από την ΑΕΚ με απόφαση Μελισσανίδη

Ο Νασίμ Χνιντ ολοκλήρωσε την παρουσία του και τον κύκλο του στην ΑΕΚ.

Ο Τυνήσιος αμυντικός μετά από την απογοητευτική εικόνα που εμφάνισε την περασμένη σεζόν, είχε δοθεί φέτος δανεικός στην Αλ Σαλίγια του Κατάρ, όμως κι εκεί τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά.

Παρότι, η συμφωνία ήταν ως το καλοκαίρι, οι Άραβες αποφάσισαν να διακόψουν τον δανεισμό μονομερώς.

Ο 25χρονος άσος, που έκανε 17 εμφανίσεις στο Κατάρ, αλλά φαίνεται πως ούτε εκεί έπεισε, ήρθε σε συμφωνία με την «Ένωση» και λύθηκε το συμβόλαιό του, που ήταν σε ισχύ ως το 2024.

Έτσι ο ο Χνιντ, που έπαιξε σε μόλις 14 ματς με την ΑΕΚ έχοντας μία ασίστ και μία αποβολή, είναι πλέον ελεύθερος.

Ο Νασίμ Χνιντ γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1997 στην πόλη Ζαρζίς της Τυνησίας. Έχει ύψος 1,90 μ. και αγωνίζεται ως στόπερ. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της περιοχής του (ES Zarzis) και σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή στην CS Sfaxien.

Με τη φανέλα της κατέγραψε την επόμενη πενταετία 72 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας τρεις φορές και βγάζοντας μια ασίστ. Υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του και το καλοκαίρι του 2019 προήχθη στην Εθνική Ανδρών της Τυνησίας από τον Γάλλο τεχνικό, Αλέν Ζιρές. Μάλιστα, ήταν στην αποστολή του Κόπα Άφρικα 2019 στην Αίγυπτο, όπου αγωνίστηκε στον μικρό τελικό απέναντι στη Νιγηρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments