Διεθνή

Το τζάκετ της Αποκάλυψης: Επειδή το ρολόι μετράει αντίστροφα για την καταστροφή του κόσμου

Το τζάκετ της Αποκάλυψης: Επειδή το ρολόι μετράει αντίστροφα για την καταστροφή του κόσμου
Έναν ευφάνταστο αλλά και ανατριχιαστικό τρόπο βρήκε βρετανική εταιρία για να λανσάρει ένα νέο προϊόν της

Ένα απίστευτο τρόπο για να λανσάρει τη νέα σειρά μπουφάν βρήκε η βρετανική εταιρεία Vollebak.

Όπως αναφέρει στο εισαγωγικό σημείωμά της, επειδή το ρολόι που μετρά αντίστροφα για την καταστροφή του κόσμου,το 2021 έδειχνε μόλις 11 δευτερόλεπτα από τα μεσάνυχτα (ώρα κατά την οποία θα σημάνει το τέλος του κόσμου), σκέφτηκαν να προετοιμαστούν και να μας προετοιμάσουν για το ζοφερό μέλλον που μας περιμένει…

Το τζάκετ της Αποκάλυψης (Apocalypse Jacket), σχεδιασμένο – σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος – για να προστατεύει όποιον το φορά, σε περίπτωση που καταστραφεί ο κόσμος.

Οι δημιουργοί του ισχυρίζονται πως το μπουφάν αξίας 1.145 ευρώ, αντέχει ακόμα και απέναντι σε μαύρη λάβα, μέτωπα πυρκαγιάς και χημική διάβρωση, χάρη σε ένα υλικό που αποδίδουν στον Δρ. Καρλ Μάρβελ, για το πρόγραμμα Apollo της NASA.

Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος το τζάκετ της Αποκάλυψης είναι πολλαπλής χρήσης. Εκτός από αποθήκη, μπορεί να μετατραπεί και σε sleeping bag.

Αν τώρα κάποιος διαθέτει τα χρήματα, αλλά έχει αμφιβολίες για το μέγεθος, μπορεί να πάψει να ανησυχεί, το βρίσκει και σε ΧΧL.

Και κάτι τελευταίο, δεν χρειάζεται πλύσιμο, γιατί απλά το υλικό και το χρώμα είναι καλά μελετημένα, ώστε η βρωμιά να μη φαίνεται…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments