Lifestyle

Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ: Γυμνές ποζάρουν στο Instagram για τη νέα καμπάνια της Ντονατέλα Βερσάτσε

Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ: Γυμνές ποζάρουν στο Instagram για τη νέα καμπάνια της Ντονατέλα Βερσάτσε

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - gigihadid

Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ: Το 1995 ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Κλόντια Σίφερ είχαν κάνει την ίδια φωτογραφηθεί για τον οίκο Βερσάτσε σήμερα αναβιώνει με τις δύο αδελφές.

H Ντονατέλα Βερσάτσε τις τελευταίες μέρες παρουσιάζει  τη νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 του Βερσάτσε στην οποία συμμετέχει και η ίδια ως μοντέλο, την παράσταση ωστόσο όπως φαίνεται, «κλέβουν» οι καλλονές Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ.

View this post on Instagram

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Η σχεδιάστρια μόδας ανέβασε πριν μερικές ώρες στο Instagram, μια φωτογράφιση που πρωταγωνιστούν τα διάσημα μοντέλα, και το παγκοσμίου φήμης μοντέλο των 90s, Κλόντια Σίφερ, έσπευσε να αναδημοσιεύσει την εικόνα, μαζί με τη φωτογράφιση που είχαν κάνει το 1995, με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, για τον οίκο, γράφοντας: «Tότε και τώρα, κάποια πράγματα δεν τελειώνουν ποτέ. Το λατρεύω τόσο πολύ 😘 »

View this post on Instagram

A post shared by Versace (@versace)

Στη συγκεκριμένη φωτογράφιση, που θεωρείται θρυλική μέχρι σήμερα, η Σίφερ με τον Σταλόνε πόζαραν γυμνοί στον φακό του κορυφαίου πορτρετίστα και φωτογράφου μόδας, Ρίτσαρντ Άβεντον.

Η φωτογράφιση είχε γίνει για λογαριασμό της home collection του Τζάνι Βερσάτσε, οπότε για τον λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκαν αντικείμενα της συλλογής για να καλυφτούν τα επίμαχα σημεία τους, ενώ η Σίφερ κρατούσε στο χέρι της ένα δαγκωμένο κόκκινο μήλο, σαν την πρώτη γυναίκα την Εύα.

Η Ντονατέλα Βερσάτσε, απάντησε με σχόλιο στην ανάρτηση της Σίφερ, πως θα είναι για πάντα έμπνευση και πως χαίρεται πολύ που της αρέσει

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Αναφορικά με τη νέα καμπάνια του οίκου και τον λόγο που επέλεξε τις διάσημες αδερφές, Μπέλα και Τζίτζι, η Ντονατέλα είχε δηλώσει: «Η οικογένεια είναι τόσο σημαντική για μένα. Γι’ αυτό ήθελα αυτές οι εικόνες να επικεντρωθούν στην αδελφοσύνη. Λατρεύω αυτή την καμπάνια τόσο πολύ που δεν θα μπορούσα παρά να συμμετάσχω με τις Versace βασίλισσές μου σε ένα στιγμιότυπο!! Κορίτσια, είστε πηγή έμπνευσης και ενδυνάμωσης και σας αγαπώ πάρα πολύ», και πρόσθεσε:

«Η Μπέλα και η Τζίτζι καταδεικνύουν τέλεια τη δύναμη μεταξύ των αδελφών. Μεταδίδουν αυτό το μήνυμα της αδελφοσύνης Versace σε όλο τον κόσμο» είπε η σχεδιάστρια, προσθέτοντας ότι θέλει αυτή η καμπάνια να είναι «μια ζεστή αγκαλιά για την παγκόσμια οικογένεια Versace στις αρχές του 2022!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments