Lifestyle

Παναγιώτα Βλαντή: «Είχα μιλήσει για αυτό ανοιχτά, με βασανίζει ακόμη»

Παναγιώτα Βλαντή: «Είχα μιλήσει για αυτό ανοιχτά, με βασανίζει ακόμη»
Παναγιώτα Βλαντή: «Ήταν δύσκολο. Να δώσουμε τις μαρτυρίες, τις καταθέσεις. Έχουμε και μια πορεία, εγώ δεν θέλω να βγαίνω και να μιλάω».

Η Παναγιώτα Βλαντή ήταν η χθεσινή καλεσμένη στο After Dark και παραχώρησε μια άκρως  αποκαλυπτική συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά. Μεταξύ άλλων μίλησε για όλες τις εξελίξεις με το Me Too.

«Είναι ακριβώς η ίδια ιστορία που έχει αναφέρει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη. Έχω μιλήσει για αυτό ανοιχτά, έχω πει ότι κάποια πράγματα έχουν παραγραφεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει. Νιώθω πολύ καλά που έγινε όλο αυτό,αλλά δεν σου κρύβω ότι στην αρχή δείλιασα πολύ.

Φωτογραφία -YOUTUBE

«Στην αρχή αισθάνθηκα άσχημα, ντρεπόμουν για αυτό. Έπρεπε να το συζητήσω με τους γονείς μου, τον σύντροφό μου»

Για άλλη μια φορά ένιωσα ντροπή. Οι περισσότεροι που το έχουν υποστεί αυτό νιώθουν ντροπή ακόμα κι όταν μιλήσουν. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, δεν κυνηγάμε την δημοσιότητα. Ακούσαμε κι αυτό. Το «γιατί τώρα;» δεν μπορεί να το πει κανείς. Στην αρχή αισθάνθηκα άσχημα, ντρεπόμουν για αυτό. Έπρεπε να το συζητήσω με τους γονείς μου, τον σύντροφό μου» είπε η Παναγιώτα Βλαντή.

«Ήταν δύσκολο. Να δώσουμε τις μαρτυρίες, τις καταθέσεις. Έχουμε και μια πορεία, εγώ δεν θέλω να βγαίνω και να μιλάω για τα προσωπικά μου θέματα, δεν μου αρέσει. Για να βγω να μιλήσω για αυτό, σημαίνει ότι με βασάνιζε. Και με βασανίζει ακόμη. Τώρα είμαι πιο ανάλαφρη και χαίρομαι που έχει συμβεί. Να μη φοβούνται. Το όπλο είναι να μιλήσεις, μόνο τότε ο θύτης χάνει την εξουσία του» συμπλήρωσε η Παναγιώτα Βλαντή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments