Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Εξόρμηση σε 20 νομούς με φόντο την ακρίβεια

ΚΙΝΑΛ: Εξόρμηση σε 20 νομούς με φόντο την ακρίβεια
ΚΙΝΑΛ: Ανεβάζει τους τόνους το Κίνημα Αλλαγής σχετικά με την ακρίβεια που πλήττει νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Το Κίνημα Αλλαγής έχει προτείνει τέσσερις παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Ανεβάζει τους τόνους το Κίνημα Αλλαγής σχετικά με την ακρίβεια που πλήττει νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Το Κίνημα Αλλαγής έχει προτείνει τέσσερις παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Οι προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής

  • αύξηση του κατώτατου μισθού
  • μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και στην ενέργεια
  • μείωση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα
  • ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για συνταξιούχους (νέο ΕΚΑΣ)

Δράσεις και καμπάνιες κατά της ακρίβειας

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα αλλαγής συνεχίζει την ανάδειξη των προτάσεών του κατά του κύματος ακρίβειας που πλήττει καταναλωτές, νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Αυτό το Σάββατο, 19.02.2022  και σε πολλές περιοχές της χώρας, κλιμάκια από βουλευτές και στελέχη του Κινήματος θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με κομματικά στελέχη, επιμελητήρια και φορείς, θα ενημερώσουν τα τοπικά ΜΜΕ και θα επισκεφθούν τοπικές αγορές, όπου θα διανείμουν και το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο που περιλαμβάνει τις προτάσεις μας.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα, θα ξεκινήσει και σχετική διαδικτυακή καμπάνια ενημέρωσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Κινήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments