Lifestyle

Κατερίνα Κούκα: Ο γάμος στα 15 της και ο πανέμορφος γιος που έχουν μόλις 16 χρόνια διαφορά

Κατερίνα Κούκα: Ο γάμος στα 15 της και ο πανέμορφος γιος που έχουν μόλις 16 χρόνια διαφορά
Κατερίνα Κούκα: «Γύρισα στην Ελλάδα γιατί παντρεύτηκα 15 χρονών. 16 έκανα το παιδί μου. Δεν θέλεις να πω πόσο χρονών ήταν εκείνος. Ήταν πολύ μεγαλύτερός μου».

Η Κατερίνα Κούκα γνώρισε τον μεγάλο έρωτα και παντρεύτηκε μαζί του σε ηλικία μόλις 15 χρόνων. Από τον γάμο αυτό με τον Βαγγέλη Μπρούζο που διήρκησε περίπου πέντε χρόνια απέκτησε τον μονάκριβο γιο της, Γιώργο Μπρούζο.

«Υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα που δεν ήταν μαζί μου. Αυτό ήταν το χειρότερο πράγμα που έζησα στη ζωή μου»

«Γύρισα στην Ελλάδα γιατί παντρεύτηκα 15 χρονών. 16 έκανα το παιδί μου. Δεν θέλεις να πω πόσο χρονών ήταν εκείνος. Ήταν πολύ μεγαλύτερός μου. Ήταν ο παρορμητισμός μιας εφηβείας. Τα δύσκολα τα τράβηξα όταν διαπίστωσα ότι έκανα μεγάλο λάθος. Χώρισα στα 19,5. Το πιο δύσκολο πράγμα με τον γιο μου ήταν ότι απείχε για πολλά χρόνια από τη ζωή μου. Έπρεπε να τρέχω, να παρακαλάω για να τον δω. Υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα που δεν ήταν μαζί μου. Αυτό ήταν το χειρότερο πράγμα που έζησα στη ζωή μου», έχει δηλώσει στην εκπομπή Join Us.

Η Κατερίνα Κούκα διατηρεί άψογη σχέση με τον γιο της, Γιώργο Μπρούζο, με τον οποίο έχει μόλις 16 χρόνια διαφορά. Το 2017 ο Γιώργος που ζει μόνιμα στη Χαλκίδα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Όλγα και το 2019 απέκτησαν την κορούλα τους που της έδωσαν το όνομα Κατερίνα.

«Όταν σε πολύ μικρή ηλικία παντρεύεσαι και γίνεσαι μητέρα, αυτόματα ωριμάζεις. Ποτέ δεν είναι εύκολη υπόθεση η διαπαιδαγώγηση και το μεγάλωμα ενός παιδιού. Όταν ο γιος μου ήταν έφηβος, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, γιατί δεν μπορούσα να του επιβληθώ καθόλου. Ένα από τα λάθη που κάναμε ήταν πως κάποια στιγμή μπερδέψαμε τους ρόλους μας και γίναμε φίλοι, όμως, αυτό το γέννησε η ανάγκη, οι συνθήκες και η μικρή διαφορά ηλικίας», έχει εξομολογηθεί στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ο πατέρας του παιδιού ήταν πότε εδώ και πότε κάπου ενδιάμεσα»

«Δεν ήταν εύκολη η ζωή μου ως γυναίκα. Ο έρωτας που είναι ύψιστο αγαθό για την έκβαση της ζωής μας τον ζει κανείς ολοκληρωτικά όταν είναι ανέμελος. Όταν έχει γίνει μητέρα αυτό αυτομάτως μικραίνει. Αυτό βεβαίως δεν ανακόπτει το πάθος ενός έρωτα αλλά αυτό σε κάνει να νιώθεις το “εμείς” δεν είσαι πια μόνος. Ο πατέρας του παιδιού ήταν πότε εδώ και πότε κάπου ενδιάμεσα, αυτό είναι δύσκολο για το παιδί γιατί δεν έζησε τα πιο εύκολα πράγματα», έχει στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments