Trash

Φάρμα αντ1: Αποχώρησε ο Γρηγόρης – Εκτός και η Αγγελική Ηλιάδη

Φάρμα αντ1: Αποχώρησε ο Γρηγόρης – Εκτός και η Αγγελική Ηλιάδη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Φάρμα αντ1: Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, που ανέπτυξε σχέση με την Αγγελική Ηλιάδη στο παιχνίδι, αποχώρησε από το αγρόκτημα.

Μια ακόμη αποχώρηση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στη “Φάρμα” του αντ1 με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη να είναι ο παίκτης που έχασε στη μονομαχία και που μάζεψε τα πράγματά του για να φύγει από το αγρόκτημα.

Τη στιγμή της αποχώρησης του Γρηγόρη, η Αγγελική Ηλιάδη – με την οποία οι δυο τους ανέπτυξαν μια πολύ τρυφερή σχέση στο παιχνίδι – απουσίαζε για ιατρικούς λόγους, με αποτέλεσμα να μην μάθει τα δυσάρεστα νέα και να μην μπορεί να τον αποχαιρετήσει όπως του αρμόζει.

Ο Γρηγόρης χαρακτήρισε “ένα πολύτιμο δώρο” την γνωριμία του με την διάσημη τραγουδίστρια, ενώ για το κατά πόσο η σχέση τους θα συνεχιστεί και στην έξω ζωή, είπε: “Πιστεύω πως δεν είναι κάτι που θα τελειώσει μέσα στο παιχνίδι. Είναι αληθινό. Είναι ένα από τα πράγματα που θα τα πάρω έξω”.

Το μήνυμα της Αγγελικής Ηλιάδη

Ωστόσο, τελικά εκτός παιχνιδιού είναι επίσημα και η Αγγελική Ηλιάδη, αφού λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γρηγόρη, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια δεν θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι.

Ο τραυματισμός που είχε στο πόδι, την ανάγκασε να απομακρυνθεί από τη “Φάρμα” και έτσι προβλήθηκε ένα βίντεο με το μήνυμά της, στο οποίο, μεταξύ άλλων, λέει στον Γρηγόρη πως τον περιμένει έξω, καθώς η τραγουδίστρια δεν γνωρίζει τίποτα ακόμη για την αποχώρησή του.

“Τελικά οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι ρήξη χιαστού και δυστυχώς είναι σοβαρό και πρέπει να μπω στο χειρουργείο το συντομότερο. Σασόνι μου, σε αγαπώ πάρα πολύ και σ’ ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε μαζί! Σε περιμένω, να μου προσέχεις και να είσαι δυνατή! Γρηγόρη, σε αγαπώ πολύ και σε περιμένω βεβαίως. Να παλέψεις με όλες σου τις δυνάμεις, να μην τα παρατήσεις. Έχουμε πάρα πολλά να κάνουμε μαζί. Σε όλα τα παιδιά θέλω να ευχηθώ “καλή τύχη” και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους”, ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη.

Μετά την προβολή του μηνύματός της, ο Γρηγόρης ανέφερε πως αισθάνεται χαρμολύπη, αφού τελικά και οι δυο τους θα βρίσκονται εκτός παιχνιδιού.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Κάλυψη διεθνών πολιτικών εξελίξεων, γεωπολιτικών ανακατατάξεων, διπλωματικών σχέσεων και θεμάτων διεθνούς ασφάλειας. Παρακολούθηση κρίσεων, πολέμων, διεθνών οργανισμών και στρατηγικών εξελίξεων με έμφαση στην έγκυρη ενημέρωση και την αναλυτική προσέγγιση. Δημοσιογράφος με 20ετή εμπειρία στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ. Απόφοιτος Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική. Έχει καλύψει σημαντικά διεθνή γεγονότα, συνόδους κορυφής, εκλογικές αναμετρήσεις και περιφερειακές κρίσεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο. Διαθέτει εμπειρία στην παραγωγή αναλύσεων για θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας, ενέργειας και διεθνούς διπλωματίας, συνεργαζόμενος με ενημερωτικούς οργανισμούς και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο