Αθλητισμός

Ομπράντοβιτς σε δημοσιογράφο: Έχω όνομα, επώνυμο και 61 τελικούς

Ομπράντοβιτς σε δημοσιογράφο: Έχω όνομα, επώνυμο και 61 τελικούς
Ομπράντοβιτς σε δημοσιογράφο: Ο Σέρβος προπονητής έδωσε μία αποστομωτική απάντηση σε δημοσιογράφο μετά από τον χαμένο τελικό της Παρτίζαν.

Ο Ομπράντοβιτς έδωσε μία αποστομωτική απάντηση σε δημοσιογράφο στην συνέντευξη μετά την ήττα της Παρτιζάν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα έχασε στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας από το Ερυθρό Αστέρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος επισήμανε στον Σέρβο πως ο Ερυθρός Αστέρας τους κέρδισε εύκολα και ρώταγε συνεχώς για τα αίτια της ήττας με έναν τέτοιου επιπέδου προπονητή στον πάγκο.

” Αν θέλεις να πεις κάτι, να το πεις. Έχω όνομα και επώνυμο. Έχω 61 τελικούς στην καριέρα μου. “

Αφού πρώτα του ζήτησε να συστηθεί, η απάντηση του Ομπράντοβιτς ήταν αιχμηρή λέγοντας πως έχει μεγάλο όνομα και πως μετά από 61 τελικούς στην καριέρα του δεν υπάρχει κάποιος να τον ανταγωνιστεί.

“Δεν ξέρω τι θες να πεις. Αν θέλεις να πεις κάτι, να το πεις. Έχω όνομα και επώνυμο. Έχω 61 τελικούς στην καριέρα μου. Είσαι δημοσιογράφος, βρες μου άλλον που να έχει περισσότερους”, απάντησε ο Ζοτς στον δημοσιογράφο.

Επιπλέον ο Ομπράντοβιτς σχολίασε και την διαφορά 17 πόντων με την οποία ηττήθηκε η Παρτίζαν λέγοντας: “Τίποτα δεν είναι προσβλητικό, είτε είναι 17, είτε είναι ένας – δύο πόντοι, δεν έχει σημασία. Ευτυχώς, κέρδισα πολλούς περισσότερους τελικούς από όσους έχασα στην καριέρα μου”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments