Focus

Η Χίλαρι Κλίντον κυκλοφόρησε ένα αστυνομικό μυθιστόρημα φαντασίας με τίτλο, State of Terror

Η Χίλαρι Κλίντον κυκλοφόρησε ένα αστυνομικό μυθιστόρημα φαντασίας με τίτλο, State of Terror
Η Κλίντον επινοεί μια φανταστική πλοκή, χωρίς όμως να απομακρύνεται και πολύ από τα σύγχρονα ιστορικά γεγονότα και από τον χώρο της πολιτικής που γνωρίζει καλά.

Η Χίλαρι Κλίντον έχει εκδώσει στο παρελθόν μη λογοτεχνικά βιβλία, στα οποία αφηγείται την εμπειρία της στον Λευκό Οίκο, ως Πρώτη Κυρία. Τώρα για πρώτη φορά κυκλοφόρησε ένα αστυνομικό μυθιστόρημα φαντασίας με τίτλο, State of Terror. Γράφτηκε σε συνεργασία με την αναγνωρισμένη συγγραφέα, Louise Penny και κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα.

NEW YORK, NY – JANUARY 26: Former U.S. Secretary of State Hillary Clinton (L) and former U.S. President Bill Clinton attend MusiCares Person of the Year honoring Fleetwood Mac at Radio City Music Hall on January 26, 2018 in New York City. (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for NARAS)

Οι New York Times το χαρακτήρισαν συναρπαστικό

Η Κλίντον επινοεί μια φανταστική πλοκή, χωρίς όμως να απομακρύνεται και πολύ από τα σύγχρονα ιστορικά γεγονότα και από τον χώρο της πολιτικής που γνωρίζει καλά. Κεντρική ηρωίδα του βιβλίου είναι η πρώην ιδιοκτήτρια μέσων ενημέρωσης Έλεν Άνταμς, η οποία διορίζεται υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ από τον πρόεδρο Ντάγκλας Ουίλιαμς. Μια σειρά από τρομοκρατικές επιθέσεις συγκλονίζουν ταυτόχρονα διάφορες πόλεις του κόσμου και όλα δείχνουν ότι συνδέονται μεταξύ τους. Σε μια διπλωματική κούρσα ζωής και θανάτου, η Άνταμς αναγκάζεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να συναντηθεί με αρχηγούς κρατών.

Η κριτική επεφύλαξε θερμή υποδοχή στο βιβλίο. Οι New York Times το χαρακτήρισαν συναρπαστικό ενώ και η δημοσιογράφος των Los Angeles Times, Paula Wood, έγραψε ότι ήταν «πραγματικά καλό».

Το State of Terror ακολουθεί το μυθιστόρημα θρίλερ του Μπιλ Κλίντον, το The President’s Daughter, το οποίο τροφοδοτείται με πολιτικά κίνητρα, το οποίο γράφτηκε σε συνεργασία με τον James Patterson. Το βιβλίο κυκλοφόρησε μόλις πριν από μήνες, τον Ιούνιο, το οποίο έγινε μπεστ σέλερ.

Όσον αφορά τους χαρακτήρες, η πρώην Πρώτη Κυρία ούτε η συγγραφική της σύντροφος Penny επιβεβαίωσαν αν εμπνέονται από αληθινά πρόσωπα.

«Οι άνθρωποι μπορούν να διαβάσουν στο βιβλίο πόσο στενά ορισμένα γεγονότα αντικατοπτρίζουν ή δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική της ζωή, κάτι που είναι μέρος της διασκέδασης, υποθέτω», είπε στο CNN ο Matt Latimer, ιδρυτικός συνεργάτης του λογοτεχνικού πρακτορείου Javelin.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments